«Δεν είπα κάτι στον Πέτρο Πολυχρονίδη...» - Η Τζούλια Νόβα αποκαλύπτει για πρώτη φορά

«Ήταν κάτι που γινόταν ξεχωριστά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν είπα κάτι στον Πέτρο Πολυχρονίδη...» - Η Τζούλια Νόβα αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Τζούλια Νόβα, αφού βλέπει μέρα με την ημέρα την κορούλα της να μεγαλώνει (δείτε φωτογραφία της). Πολλές φορές έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας είτε με τα επαγγελματικά της είτε με τα προσωπικά της και είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του χώρο της τηλεόρασης.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να απέχει από το χώρο, έχοντας αφιερώσει την καθημερινότητα της στην οικογένεια της, ωστόσο, πολλές φορές έχει σκεφτεί πως αν της γίνει κάποια καλή πρόταση, να επιστρέψει στο "γυαλί".

Οι νέες δηλώσεις της Νόβα για τα προσωπική της και τον Πολυχρονίδη

«Η ζωή στο σπίτι με τη μικρή είναι πολύ ευχάριστη, είναι χαρούμενη και κοινωνική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Τζούλια Νόβα στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα και προβλήθηκε σήμερα 2/1 το πρωί.

«Μαζί με την βάφτιση μπορεί να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο. Ονοματοδοσία έχουμε κάνει στην μικρή…το όνομά της είναι Δάειρα, το σκέφτηκε ο σύζυγός μου», εξομολογήθηκε με πολύ γλυκά λόγια για την οικογένεια της και πιο συγκεκριμένα για την κορούλα της που της έχει κλέψει την καρδιά από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Έπειτα από σχετική ερώτηση για τις πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Πολυχρονίδη, η Τζούλια Νόβα σχολίασε: «Αν μου τύχει κάτι τηλεοπτικό, θα μου άρεσε σίγουρα πάρα πολύ. Έχει ξεκινήσει λίγο και μου λείπει. Στον Τροχό σίγουρα υπήρχαν δυσκολίες, αλλά και πολύ όμορφες στιγμές. Δεν είπε κάτι (σ.σ. ο Πέτρος Πολυχρονίδης) γιατί δεν ξέρει. Δεν ήταν κάτι που το μοιραζόμουν με εκείνον. Ήταν κάτι που γινόταν ξεχωριστά».

Όσον αφορά την τηλεοπτική της επιστροφή μετά τον Τροχό της Τύχης: «Θα μου άρεσε να κάνω κάτι αυθόρμητο και να υπάρχει χώρος για να μιλήσω και να δείξω ποια είναι η Τζούλια. Μου έχει γίνει πρόταση από όλα τα ριάλιτι. Δεν ξέρω ίσως να το έκανα κάποια στιγμή. Ίσως για παράδειγμα να δοκίμαζα και το Survivor».