«Δεν παίξαμε με Barbie, δεν γίναμε καλοί πατεράδες;» - Κόλαφος ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Φώτη Σεργουλόπουλου

«Εγώ που δεν έτυχε να σπρώξω ένα καρότσι όταν ήμουν μικρός, έσπρωξα κατευθείαν ένα καρότσι ως πατέρας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν παίξαμε με Barbie, δεν γίναμε καλοί πατεράδες;» - Κόλαφος ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Φώτη Σεργουλόπουλου

Την συνέντευξη του Φώτη Σεργουλόπουλου στην εκπομπή Μαμά δες, σχολίασε το Πρωινό του ΑΝΤ1 σήμερα 2/1, με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπά στο πλατό, λόγω μιας δήλωσης που έκανε ο παρουσιαστής της ΕΡΤ για τα παιδάκια σε μικρή ηλικία και τον διαχωρισμό που γίνεται στα παιχνίδια.

«Χαίρομαι που βλέπω και πολλούς μπαμπάδες οι οποίοι συμμετέχουν πολύ ενεργά. Σκεφτόμουν πρόσφατα, γιατί κάθε βράδυ θα πούμε ένα παραμύθι και είναι η χαρά μας, πως τον δικό μου μπαμπά δεν τον είδα έτσι ποτέ και μου έχει λείψει αυτό. Προσπαθούσα να σκεφτώ πότε με φίλαγε ο μπαμπάς μου. Αυτό βέβαια δεν έκανε εμένα να μην είμαι τρυφερός στο παιδί μου. Ίσα ίσα που με έκανε να είμαι περισσότερο και να λέω πως αυτό πρέπει να του το δώσω», είπε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη του ο Φώτης Σεργουλόπουλος (δείτε εδώ φωτογραφίες με τον γιο του).

Η δήλωση του Σεργουλόπουλο και η "έκρηξη" του Λιάγκα

Η δήλωση όμως που έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να βγει από τα ρούχα του και να απαντήσει δημόσια στον Φώτη Σεργουλόπουλο ήταν η εξής:

«Σκέφτηκα, τι κρίμα ένα αγοράκι να μην πάρει μια κούκλα στα χέρια του ή ένα καρότσι να το σπρώξει και του αποκλείεις στο μέλλον να γίνει ένας καλός μπαμπάς. Έχουμε βάλει ότι το αγοράκι θα μεγαλώσει χωρίς να καταλάβει ότι μπορεί να γίνει ένας καλός μπαμπάς, ότι θα βοηθήσει τη γυναίκα του την οικογένειά του, να αλλάξει ένα μωρό».

Ακούγοντας ο παρουσιαστής του Πρωινού αυτό το απόσπασμα στον αέρα του ΑΝΤ1, απάντησε ξεσπώντας κατά του Φώτη Σεργουλόπουλου.

«Το να είναι μία Barbie και ένα αυτοκινητάκι δίπλα – δίπλα δεν είναι κακό. Θα χαθούν φαντάζομαι και οι υπάλληλοι και τα παιδιά...

Εγώ που δεν έτυχε να σπρώξω ένα καρότσι όταν ήμουν μικρός, έσπρωξα κατευθείαν ένα καρότσι ως πατέρας, έγινα κακός πατέρας; Είμαστε κάποιοι οι οποίοι δεν έτυχε να παίξουμε με Barbie, όχι ότι ήταν κακό να παίξουμε με Barbie αλλά δεν έτυχε…

Το λέω για έναν πατέρα με τον οποίο έχουμε συναντηθεί μια – δυο φορές, ένας εξαιρετικός πατέρας ο Φώτης Σεργουλόπουλος με μεγάλη τρυφερότητα, αλλά τι σημαίνει, όσοι δεν παίξαμε με Barbie δεν θα γίνουμε καλοί πατεράδες;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.