«Είναι ντροπή να ακούω από άνδρες...» - Ο κακός χαμός στο Πρωινό μας λόγω Βανδή & Μπισμπίκη

Δεν ηρεμούσε το κλίμα με τίποτα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι ντροπή να ακούω από άνδρες...» - Ο κακός χαμός στο Πρωινό μας λόγω Βανδή & Μπισμπίκη

Ο κακός χαμός επικράτησε στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, όταν ξεκίνησαν να σχολιάζουν το περιστατικό με την φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη στο κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή, κρατώντας τσιγάρο στο χέρι. Η εν λόγω φωτογραφία στάλθηκε στον Υπουργό Υγείας και ξεκίνησε μεγάλος σάλος στα social media, ενώ έγινε αναφορά και να πρόστιμα.

Σε αυτό που στάθηκε όμως η εκπομπή ήταν στα σχόλια που έχει δεχθεί το ζευγάρι όλα αυτό το διάστημα, τα οποία και είναι χυδαία και προσβλητικά ειδικά για την τραγουδίστρια. Πολλοί γράφουν πως επειδή είναι 53 ετών και έχει δυο παιδιά δεν πρέπει να ντύνεται έτσι, ούτε και να εκθέτει τόσο πολύ την προσωπική της ζωή.

Τα σχόλια στο Πρωινό μας για Βανδή και Μπισμπίκη

Η Αφροδίτη Γραμμέλη λοιπόν όπως και όλο το πάνελ υποστήριξαν το ζευγάρι, ωστόσο δεν έλειψαν και οι διαφωνίες. Ορισμένοι έλεγαν πως είναι λογικό να υπάρχει τόσο έντονος σχολιασμός από την στιγμή που είναι στην showbiz, ενώ άλλοι ανέφεραν πως κανένας δεν έχει δικαίωμα να κάνει τέτοια σχόλια.

  • Φ.Σ.: Υπήρχε ένας υπερσχολιασμός, μια υπερέκθεση κι όλα τα σάιτ ανέβασαν φωτογραφίες. Σχολιάστηκαν από τις εκπομπές. Με το ντόρο που έγινε με το τσιγάρο και πήρε άλλη τροπή. Συνεχίζουν και καλά κάνουν και ζούνε τη ζωή τους κι ανεβάζουν.
  • Α.Γ.: Πολύ κακώς σχολιάζεται σε κάποιες εκφάνσεις του. Το να έχουν άποψη για το αν πρέπει να είναι μαζί, να φιλιούνται δημόσια, αν πρέπει να πηγαίνουν ο ένας στη δουλειά του άλλου και να ποστάρουν τη σχέση τους.
  • Ε.Χ.: Βρίζουν αδιανόητα κι αρχικά τα έχουν βάλει με τη διαφορά ηλικία τους, ότι έχει χωρίσει κι έχει δύο παιδιά. Ελεεινά σχόλια… Όταν εκθέτεις τόσο πολύ το συναίσθημά σου, να είσαι έτοιμος για βολές. Ό,τι κρατάς για τον εαυτό σου δεν μπορεί να στο χαλάσει ο κόσμος.

Στη συνέχεια η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε σχόλια που δέχονται για τις αναρτήσεις τους: «Είναι ντροπή να ακούω εγώ από άνδρες γιατί η Βανδή στα 53 της βγάζει τη νεφραμιά έξω. Ωραίες οι ταμπέλες, αλλά είναι ντροπή για τους άντρες και την κοινωνία να θεωρούν ότι μία γυναίκα στα 53 της, ότι σώμα κι αν έχει».