Τρελά ερωτευμένοι Πανταζάρας & Τουμάση - Η τρυφερή φωτογραφία με το "καυτό" τους φιλί στο στόμα

Δεν το κρύβουν καθόλου πλέον

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πηγή φωτογραφιών Instagram
Πηγή φωτογραφιών Instagram

Μπορεί στην αρχή η σχέση τους να ήταν απλά μια φήμη, ωστόσο πλέον δεν το κρύβουν καθόλου. Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση είναι πολύ ερωτευμένοι και ζουν κάθε στιγμή της σχέσης τους. Το ζευγάρι μάλιστα, μπορούμε και να το συναντήσουμε στο θέατρο «Πορεία», που συμπρωταγωνιστεί σε μια όλο ρομάντζο παράσταση που μιλά για ένα ερωτευμένο ζευγάρι που χάνεται στα προβλήματα της πραγματικότητας.

Πριν από λίγες εβδομάδες, επίσης έχοντας βρει ελεύθερο χρόνο "απόδρασαν" από την καθημερινότητα τους και έκαναν ένα ταξίδι από κοινού στην Βενετία της Ιταλίας (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η επιβεβαίωση της σχέσης τους μάλιστα, ήρθε σχετικά πρόσφατα όταν η ίδια ο Αργύρης Πανταζάρας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τρυφερό στιγμιότυπο από τη βόλτα τους στο κτήριο Τσίλλερ του Εθνικού Θεάτρου που φαίνονται ανέμελοι και σφιχτά αγκαλιασμένοι.

Η νέα κοινή φωτογραφία Πανταζάρα - Τουμάση

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το love story μεταξύ των δύο ηθοποιών ξεκίνησε όταν συνεργάστηκαν στη θεατρική παράσταση «It’s not Romeo and Juliet» και από τότε είναι αχώριστοι. Λατρεύουν μάλιστα, να περνούν όμορφο και ποιοτικό χρόνο μαζί μακριά βέβαια από τα φώτα της δημοσιότητας.

Άλλωστε πολλές φορές ο Αργύρης Πανταζάρας έχει πει πως δεν θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά του, παρά μόνο με τα επαγγελματικά του.

Τώρα όμως με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου, η Σίσσυ Τουμάση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον Αργύρη Πανταζάρα, στην οποία τους βλέπουμε να ανταλλάσσουν ένα κινηματογραφικό φιλί.

Να σημειωθεί πως η ηθοποιός σχετικά σύντομα θα εμφανιστεί σε πολύ αγαπημένη σειρά της τηλεόρασης η οποία έχει "σπάσει" ταμεία. Σύμφωνα πάντα με τα όσα λέγοντας πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών - δείτε εδώ σε ποια σειρά μπαίνει.

pantazaras-toumasi