Φήμες λένε πως είναι ζευγάρι με τον Αργύρη Πανταζάρα - Ξανθιά και κούκλα η ηθοποιός που εισβάλει στο Μαύρο Ρόδο

Σίγουρα την έχετε ξαναδεί κάπου...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φήμες λένε πως είναι ζευγάρι με τον Αργύρη Πανταζάρα - Ξανθιά και κούκλα η ηθοποιός που εισβάλει στο Μαύρο Ρόδο

Το Μαύρο Ρόδο ξεκίνησε αυτή τη σεζόν και έχει μπει ήδη στην καρδιά των τηλεθεατών. Ο απαγορευμένος έρωτας της Ελισάβετ με τον Πέτρο τους έχει αναστατώσει όλους, διότι φαίνεται πως υπάρχει αληθινή αγάπη ανάμεσά τους, αλλά υπάρχουν πολλά που τους χωρίζουν.

Όλο το καστ των ηθοποιών, ωστόσο, είναι εντυπωσιακό και ο καθένας από αυτούς προσφέρει και κάτι διαφορετικό στο σίριαλ, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να μη βαριούνται ποτέ (δείτε εδώ ποιος θα πεθάνει στα επόμενα επεισόδια).

Αυτή η ηθοποιός "εισβάλλει" στο Μαύρο Ρόδο του MEGA

Σε αυτό, όμως, θα προστεθεί μία ακόμη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα Real, η οποία θα φέρει τα πάνω κάτω. Δεν γνωρίζουμε πολλά για τον ρόλο της, αλλά γνωρίζουμε ποια είναι. Ο λόγος για την Σίσσυ Τουμάση, μία ξανθιά καλλονή, η οποία έχει μπει στα βαθιά για τα καλά όσον αφορά την καριέρα της στην υποκριτική.

Σίσσυ Τουμάση

Σοκαριστική αποκάλυψη για τα νέα επεισόδια

Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο και όπως φαίνεται θα αφήσουν για ακόμη μια φορά τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό (δείτε εδώ ένα φοβερό αποκλειστικό που σας έχουμε).

Η Σοφία Σεϊρλή, η τηλεοπτική δηλαδή Αυξεντία μίλησε στο Tv24 και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και προχώρησε σε μερικές συνταρακτικές αποκαλύψεις για την σειρά, τονίζοντας μάλιστα πως... "όσα ξέρει η Αυξεντία, δεν τα ξέρει η Γερακιανή ολόκληρη!".

Η γνωστή ηθοποιός λοιπόν μιλά με αγάπη για την ηρωίδα της και τονίζει πως κάποιες αποκαλύψεις για τη ζωή της θα μας κάνουν να την αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.

Ο κόσμος παρακολουθεί την ιστορία του «Μαύρου ρόδου» με κομμένη την ανάσα!

«Ειδικά οι ιστορίες που διαδραματίζονται μέσα στο μοναστήρι. Νομίζω σειρά με μοναστήρι στο οποίο μένουν γυναίκες δεν έχει υπάρξει στην τηλεόραση, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Είναι μια ευτυχής συγκυρία για όλους μας».

Εχω ακούσει πως σας έκαναν την πρόταση ενώ είχατε αποφασίσει να μην κάνετε τηλεόραση.

«Ετσι είναι. Σκεφτόμουν το θέατρο και τις πρόβες που θα ξεκινούσα λίγο αργότερα. Είχα πει να μην κάνω τηλεόραση, όμως όταν η Μιράντα Ρωνσταντή μού έκανε την πρόταση, άρχισα να το σκέφτομαι γιατί θα έκανα μοναχή. Η Αυξεντία με ιντρίγκαρε και μίλησε στην ψυχή μου. Το 1980, στις αρχές της καριέρας μου, είχα κάνει μια μοναχή καθολική, σε κινηματογραφική παραγωγή. Δεν είχε σχέση η ιστορία, ούτε καν το ράσο που φορούσα τότε, πιο αβανταδόρικο το καθολικό οφείλω να παραδεχτώ, αλλά μου άρεσε πολύ. Σκεφτόμενη όλα αυτά αποφάσισα να δώσω σάρκα και οστά στην Αυξεντία».

Αρα είχατε κάποιες αναφορές σχετικά με τον ρόλο. Είχατε ψάξει από τότε για τη ζωή των γυναικών πίσω από τις κλειστές πόρτες ενός μοναστηριού;

«Δεν το έχω ψάξει καθόλου. Οφείλω απλά να πω ότι με τους ρόλους που επιλέγω έχω μια άνεση και μια διαίσθηση. Ξεκινάω πρώτα απ’ όλα από τον χαρακτήρα κάθε ήρωα, δηλαδή αν η Αυξεντία δεν ήταν μοναχή, δεν θα την υποδυόμουν έτσι. Σκέφτηκα τα χρόνια που έχει περάσει εκεί μέσα, το γιατί βρέθηκε εκεί και φυσικά μεγάλο ρόλο έπαιξε και το ράσο. Αυτό που λένε ότι “τα ράσα δεν κάνουν τον παπά” σε εμένα λειτούργησε αντίστροφα. Πάντα σε όλους τους ρόλους μου με επηρεάζει το ενδυματολογικό κομμάτι».

Τα φώτα πάντως του μοναστηριού, η ηρωίδα σας τα έχει τραβήξει όλα πάνω της.

«Είναι αλήθεια αυτό. Το διαβάζω και δεν έχω σταματήσει να δέχομαι σχόλια από τον κόσμο που με σταματάει στον δρόμο. Θέλω να γίνομαι ένα με τον ρόλο. Να είμαι ο ρόλος. Γι’ αυτό και κάνω συνέχεια διαφορετικά πράγματα ακόμα και στο θέατρο».

Το ρεπορτόριό σας είναι όντως αξιοθαύμαστο, ωστόσο αισθάνεστε πως ο ρόλος της Αυξεντίας έχει ίσως κάτι παραπάνω να πει;

«Πρώτα απ’ όλα αφήνω τους θεατρικούς ρόλους απέξω. Δεύτερον, δεν μπορώ να συγκρίνω τον ρόλο της Αυξεντίας με τον ρόλο που π.χ. έκανα στις “Μέλισσες”, που επίσης έκανα μια ενδιαφέρουσα ηρωίδα. Ισως την ξεχωρίζω στο παρόν, τώρα που τη ζω, γιατί όντως είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Μια γυναίκα που δεν έζησε και που αυτό που βίωσε τη σημάδεψε τόσο πολύ και εκεί την αγαπάς ακόμα περισσότερο. Και εγώ την αγάπησα μετά από αυτή την αποκάλυψη, ένα μυστικό πολύ γλυκό και ευαίσθητο».

Το κοινό θα μάθει δηλαδή το μυστικό της Αυξεντίας;

«Ναι, θα το μάθει και αφορά στο πώς βρέθηκε στο μοναστήρι, όπως και η Αυξεντία θα μάθει το μυστικό της Ελισάβετ που αφορά στον Πέτρο».

Θα έρθει η ώρα που η Αυξεντία θα λογοδοτήσει για όσα έχει κάνει;

«Και αυτό θα γίνει, φυσικά. Μόλις ο Σαράντος πλησιάσει στο μυστικό της, η Αυξεντία θα καταρρεύσει».

Είχε όντως θέμα υγείας η Αυξεντία ή ήταν ένα τρόπος η κατάρρευσή της για να αποφύγει τις αποκαλύψεις;

«Οντως έχει πρόβλημα με την υγεία της. Ο,τι και να της συμβεί επιδρά στο αναπνευστικό της και δεν μπορεί να ανασάνει».

Σοκαριστική αποκάλυψη για τα νέα επεισόδια του Μαύρου Ρόδου

Το παράδοξο είναι πως η ηρωίδα σας θα αγκαλιάσει τον Πέτρο! Δεν το περιμέναμε αυτό.

«Είναι αλήθεια πως θα τον αγκαλιάσει. Ενας από αυτούς είναι και ο λόγος που η ηρωίδα αυτή είναι αγαπητή στον κόσμο. Για το μεγαλείο της ψυχής της. Εχει καλοσύνη μέσα της, αγαπάει τους γύρω της, είναι διορατική και πολύ έξυπνη. Και αν δεν είχε μπει στο μοναστήρι θα είχε κάνει μια καλή ζωή».

Θα παρακινήσει το ζευγάρι να ζήσει τον έρωτά του;

«Με κάποιον τρόπο μιλάει στην Ελισάβετ για την αγάπη και για το γεγονός πως δεν χρειάζεται να ζει κανείς σε μοναστήρι για να ασπάζεται την αγάπη του για τον θεό. Δεν της λέει ξεκάθαρα να φύγει και να ζήσει μακριά από το μοναστήρι, της λέει όμως ότι πρέπει μόνη της να δει τι πραγματικά θέλει στη ζωή της. Μια πολύ σοφή και ώριμη κουβέντα».

Υπάρχουν πολλά όμως από πίσω που δεν την αφήνουν. Πρώτα απ’ όλα το κακό που πήγε να της κάνει ο Διακοσάββας. Θα μαθευτούν όλα αυτά;

«Ο Σαράντος θα πλησιάσει πολύ στην άκρη του νήματος».

Στο πλευρό της Αυξεντίας θα είναι πάντα η ηγουμένη;

«Η ηγουμένη, ακόμα και όταν η ηρωίδα μου μπει στο νοσοκομείο, θα μείνει στο μοναστήρι για να διευθετήσει διάφορα θέματα. Η Ελισάβετ είναι εκείνη που δεν θα λείψει από το πλευρό της. Και φυσικά ο Γεράσιμος».

Θεωρείτε πως όταν όλα βγουν στο φως, η Αυξεντία θα συνεχίσει να έχει την εύνοια της ηγουμένης;

«Μέχρι στιγμής δείχνει να την καταλαβαίνει. Οι δυο τους έχουν μια στενή σχέση κατανόησης και αγάπης. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί όμως η σχέση τους στο μέλλον, αλλά πιστεύω πως μέχρι τέλους θα είναι εκεί για εκείνη. Οπως πιστεύω πως και η ηγουμένη θα μιλήσει στην Αυξεντία για τη ζωή της».

Θα εμφανιστεί το παιδί της ηγουμένης;

«Δεν το γνωρίζω. Θα είχε ενδιαφέρον πάντως».

Και όλα αυτά υπό το άγρυπνο βλέμμα της Κασσιανής!

«Κανείς δεν ξέρει πώς θα συνεχιστεί όλο αυτό. Λογικά και αυτό το κομμάτι θα έχει κάποιου είδους εξέλιξη».

Ο Γεράσιμος θα μιλήσει στην Αυξεντία;

«Φυσικά και θα το κάνει, γιατί έχει αρχίσει να ζηλεύει τον Πέτρο! Μάλιστα εκείνος θα μάθει και το μυστικό της Ελισάβετ. Τον λόγο που την έκανε να μπει στο μοναστήρι. Θέλω να σας τονίσω σε αυτό το σημείο ότι και ο Νίκος Κουκάς (Γεράσιμος) και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου (Ελισάβετ) και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης (Πέτρος) είναι τρία πολύ αγαπημένα μου παιδιά. Εχουμε δεθεί πολύ».

Ο Σαράντος πώς θα αντιδράσει όταν αντιληφθεί τη δράση του πατέρα του;

«Θα καταλάβει πως ο πατέρας του δεν ήταν αυτός που νόμιζε. Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει όταν μάθει για τον φόνο του. Συχνά μάλιστα ρωτάω τους σεναριογράφους αν θα βρεθεί στη φυλακή η Αυξεντία, όμως δεν μου απαντούν. Οπως καταλαβαίνετε έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας».

Ως Σοφία, ποια θα θέλατε να είναι η μοίρα της Αυξεντίας;

«Δεν το ξέρω σεναριακά. Αλλά δεν θέλω και να το σκεφτώ. Σίγουρα δεν θα ήθελε να χάσει την Ελισάβετ αλλά θα ήθελε να την ακολουθήσει; Μπορεί αν τα δεδομένα στο μοναστήρι αλλάξουν να θελήσει να ζήσει μακριά μια ήσυχη ζωή αλλά κοντά στην ανιψιά της».

Ωστόσο έχει υπάρξει σπόιλερ ότι Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν παιδί. Θα μπορούσε να την ακολουθήσει;

«Πιστεύω πως ναι. Θα μπορούσε».