Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της η Κατερίνα Στικούδη;

Το βίντεο που πυροδότησε τις φήμες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ήταν 2009 όταν η Κατερίνα Στικούδη ξεκίνησε τη σχέση της με τον DJ και μουσικό επιμελητή του συγκροτήματος ΝΕΒΜΑ, Βαγγέλη Σερίφη (γνωστό και ως DJ Rico). Στις 25 Αυγούστου 2018 παντρεύτηκαν στη Θεσπρωτία και η είδηση έγινε γνωστή με ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει χορεύοντας στο αυτοκίνητο.

«Δεν ήθελα να πουλήσω τον γάμο μου. Δεν το σκέφτηκα καθόλου εμπορικά. Για μένα, εκείνη η μέρα ήταν η επισφράγιση της αγάπης μας. Μια στιγμή χαράς για εμάς και τις οικογένειές μας. Τι δουλειά είχαν λοιπόν οι κάμερες; Επιλέξαμε αυτό το μέρος γιατί από εκεί κατάγονται οι συγγενείς του Βαγγέλη (σ.σ. Σερίφη, του συζύγου της), ήθελα κάτι παραδοσιακό. Και πέρασα καταπληκτικά», είχε δηλώσει για τον γάμο της η τραγουδίστρια - μοντέλο.

Ο γιος τους μάλιστα που ήρθε στον κόσμο πέρσι είναι η κύρια προτεραιότητα τους (δείτε τι είχε απαντήσει στα άσχημα σχόλια που είχε ακούσει για τις πρώτες της εμφανίσεις μετά την γέννα).

Έγκυος στο δεύτερο παιδί η Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη γενικά δεν θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με τα προσωπικά της. Για αυτό το λόγο μάλιστα την πρώτη της εγκυμοσύνη την αποκάλυψε λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει, αφού ήθελε να το κρατήσει μόνο για την ίδια και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν κυκλοφορούν στα social media φήμες πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της. Τις εν λόγω φήμες πυροδότησε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγες ώρες μετά τον τελικό του Just the 2 of us (δείτε εδώ ποιον βγήκε νικητής).

Ορισμένοι followers της άρχισαν να υποπτεύονται πως είναι έγκυος για δεύτερη φορά με αποτέλεσμα να την ρωτάνε στα σχόλια, ένα μάλιστα της ευχήθηκε με το "καλό το δεύτερο παιδάκι".

Βέβαια οι φήμες είναι απλά φήμες και σπάνια βγαίνουν σωστές!

Κατερίνα Στικούδη φήμες εγκυμοσύνης