«Το διαχειριζόμαστε χρόνια τώρα...» - Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή αποκάλυψε πρώτη φορά το λόγο που μπήκε στο Big Brother

2μιση χρόνια μετά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το διαχειριζόμαστε χρόνια τώρα...» - Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή αποκάλυψε πρώτη φορά το λόγο που μπήκε στο Big Brother

Καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 2/1 η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή την οποία γνωρίσαμε πριν δύο χρόνια μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother, ενώ φέτος την απολαύσαμε στο J2US (δείτε ποιο ζευγάρι νίκησε).

Η Αφροδίτη έχει αγαπηθεί από το κοινό για την έντονη προσωπικότητά της αλλά και για το πόσο ακομπλεξάριστη είναι, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απαντήσει δημόσια στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει, περισσότερα από τα οποία αφορούν τα κιλά της.

«Έχω εργαστεί σαν plus size model, έτσι ξεκίνησα. Ξεκίνησα ποζάροντας για ζωγράφους, πολύ ωραίο και δυστυχώς έχω φάει πολλή κατακραυγή αυτό γιατί ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι αυτό είναι τέχνη. Ακούει γυμνό και είναι… Έχω εργαστεί και σαν ηθοποιός, αυτό σπούδασα άλλωστε στην σχολή της Έλντας Πανοπούλου και με αυτό ασχολούμαι όλα αυτά τα χρόνια. ‘Επαγγελματικά δηλαδή στο θέατρο είμαι 13 χρόνια και επίσης έχω ασχοληθεί και γω με το Youtube απλά δεν είμαι πολύ συνεπής γιατί είναι πολύ δύσκολο», είχε πει χαρακτηριστικά πριν μερικές μέρες, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του OPEN (δείτε εδώ το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξή της).

Αυτός είναι ο λόγος που η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή πήγε στο Big Brother

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ίδια λοιπόν μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχουν ένα οικογενειακό χρέος το οποίο προσπαθεί να αποπληρώσει για αυτό και έλαβε συμμετοχή στο Big Brother.

«Πήγα στο Big Brother γιατί πίστευα ότι θα κερδίσω, γιατί είχα ανάγκη τα λεφτά -μάλλον συνεχίζω και τα έχω. Νόμιζα ότι θα κέρδιζα και θα ξεχρέωνα για τον μπαμπά μου που δεν ζει πια και θα ζούσαμε μια ήρεμη ζωή. Άφησε χρέος ο μπαμπάς και το διαχειριζόμαστε χρόνια τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.