Χαρές στο σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη - Η φωτογραφία με την αποκάλυψη

Με γιορτές μπήκε το νέο έτος για την αγαπημένη οικογένεια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μαζί με τα 6 παιδάκια τους υποδέχτηκαν φυσικά την νέα χρονιά η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, που αποτελούν μια από τις πιο όμορφες και αγαπημένες οικογένειες της ελληνικής showbiz (δείτε εδώ την φωτογραφία από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς).

«Η Ολυμπία είναι εξαιρετική σύζυγος και τα πάμε εξαιρετικά. Έχουμε έξι παιδιά και ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Πάνω από όλα είναι η στήριξη της γυναίκας μου γιατί αυτή τραβά τα περισσότερα. Θέλεις έναν σταθερό και σκληρό άνθρωπο να μεγαλώσει μια μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά και προσπαθούμε να τους περάσουμε παραδοσιακές αρχές κι όχι τόσο μοντέρνες. Τον σεβασμό και την πειθαρχία.

Εγώ έκανα την αγάπη μου και ταξίδευα με την ομάδα. Η Ολυμπία όμως ήταν στο σπίτι, να μεγαλώσει τα παιδιά και να τα διαβάσει. Έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της κι είναι πολύ δύσκολο για μια τόσο νεαρή γυναίκα. Τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου. Θυσίασε την ζωή της και τα καλύτερα χρόνια της κι αυτό εγώ το εκτιμώ πάρα πολύ. Θέλω τώρα που σταμάτησα να της τα δώσω πίσω απλόχερα», είχε εξομολογηθεί ο Βασίλης Σπανούλης στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Αυτές ήταν μια από τις σπάνιες δημόσιες εξομολογήσεις του πρώην μπασκετμπολίστα καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η Ολυμπία κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η δεύτερη επιλέγει μερικές φορές να μοιραστεί ορισμένα οικογενειακά στιγμιότυπα.

Το ίδιο έκανε και τώρα, με αφορμή τα γενέθλια του Θανάση τους. Συγκεκριμένα, ο μεγάλος γιος του ζευγαριού έγινε 13 ετών για αυτό και η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από το οικογενειακό πάρτι για τα γενέθλια του.

Στην εν λόγω φωτογραφία όπως βλέπουμε η οικογένεια ποζάρει μαζί στο φωτογραφικό φακό με την Ολυμπία να δίνει ένα τρυφερό φιλί στον μεγάλο της γιο, μπροστά από την τούρτα των γενεθλίων του.

Η φωτογραφία από τα γενέθλια του γιου Χοψονίδου & Σπανούλη, Θανάση

Η φωτογραφία από τα γενέθλια του γιου Χοψονίδου & Σπανούλη, Θανάση