Γενέθλια για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Πώς και με ποιους τα γιόρτασε

Σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Πέτρος Φιλιππίδης σε στενό οικογενειακό κύκλο και με λίγους καλούς φίλους, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 2/1 μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό.

Ποια η κατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο ηθοποιός φαίνεται πως έχει ξεπεράσει ότι συμπτώματα είχε και έχει επανέλθει κανονικά. Να υπενθυμίσουμε πως πριν μερικές μέρες αντιμετώπισε μια περιπέτεια με την υγεία του για αυτό και δεν είχε καταφέρει να παρευρεθεί στη δίκη.

«Έχει κορωνοϊό σε ομάδα υψηλού κινδύνου λόγω επικείμενων νοσημάτων», είχε αναφέρει συγκεκριμένα η συνήγορός του, ενώ αποκάλυψε πως είχε λάβει για λίγο καιρό αντιική αγωγή, ενώ είχε έντονα συμπτώματα και ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον γιατρό του, καθώς έκανε κατοίκον νοσηλεία.

Όπως ενημέρωσε στη συνέχεια, επικοινώνησαν και υπήρξε έντονη συγκινησιακή φόρτιση λόγω κάποιου αποδεικτικού στοιχείου υπέρ του το οποίο και παρουσίασαν στο δικαστήριο. Επίσης, δεν δίστασε να απαντήσει σε όσους λένε πως το έκανε όλο αυτό για να μην παρευρεθεί στη δίκη, στην οποία είχε κληθεί να καταθέσει. «Υπήρχαν σχόλια πως το το κάνουμε για να μην γίνει το δικαστήριο, όμως είναι έτοιμος να απολογηθεί. Τώρα δεν έχει δυνάμεις, πρέπει να βρεις δυνάμεις για να απολογηθεί».

Ωστόσο, είναι πλέον καλά στην υγεία του και σύμφωνα με το Πρωινό, ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να απολογηθεί στις 9 Ιανουαρίου και να καταθέσει την δική του πλευρά στις όποιες κατηγορίες του έχουν προσάψει (δείτε εδώ την τελευταία κατάθεση μιας ηθοποιού που προκάλεσε σοκ).

Να σημειώσουμε πως ο ίδιος αρνείται ότι έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά και έχει επιχειρήσει να βιάσει συναδέλφους του και έρχεται αντιμέτωπος στη δίκη με τις καταγγέλλουσες.