«Δεν σημαίνει πως αν έχεις διαφορετική άποψη... » - Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την Drag Queen Rawbee

Με αφορμή την εκδήλωση που διοργανώθηκε με Drag Queens να διαβάζουν παραμύθια σε μικρά παιδιά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν σημαίνει πως αν έχεις διαφορετική άποψη... » - Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την Drag Queen Rawbee

Χαμό έχει προκαλέσει η εκδήλωση που διοργανώθηκε με Drag Queens να διαβάζουν παραμύθια σε μικρά παιδιά, με πολλούς από τους celebrities να παίρνουν θέση και να εκφράζουν την άποψή τους.

Συγκεκριμένα, το Pride Θεσσαλονίκης και οι Οικογένειες Ουράνιο Τόξο ήταν αυτοί που διοργάνωσαν το συγκεκριμένο event κατά το οποίο διάβασαν Χριστουγεννιάτικες ιστορίες σε παιδιά ηλικίας 3-13 ετών, κάτι που προκάλεσε τόσο θετικές όσο και αρνητικές αντιδράσεις.

Σύμφωνα με τις δυο οργανώσεις, που ασχολούνται με τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Δεκάδες παιδιά παρακολούθησαν την εκδήλωση, μαζί με τους γονείς τους. Χρειάστηκε μάλιστα, να αλλάξει σημείο η εκδήλωση, για την ασφάλεια κυρίως των παιδιών, αφού δεν έλειψαν και οι απειλές από κάποιους που διαφωνούσαν με τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Έτσι λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή Πρωινό παρουσίασε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις της Drag Queen Rawbee με τον Γιώργο Λιάγκα να αποφασίζει να τοποθετηθεί δημόσια.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την Drag Queen Rawbee

«Αυτό όμως το λάθος που έκανε -και με μεγάλη αγάπη το λέω και ας μου το επιτρέψει- είναι αυτό που είπε ότι οι άνθρωποι έχουν μία διαφορετική άποψη δεν είναι ικανοί να γίνουν γονείς. Πρέπει να πω στην αγαπημένη την Rawbee ότι οι περισσότεροι άνθρωποι – εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς- οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανόν να έχουν διαφορετική άποψη, να έχουν ας πούμε την άποψη της Κατερίνας Λάσπα που αντέδρασε

Δεν σημαίνει πως αν έχεις διαφορετική άποψη, ανοίγουμε έναν Καιάδα και σε πετάμε μέσα», είπε από πλευράς του ο Γιώργος Λιάγκας (δείτε εδώ τα σχόλια της Κατερίνας Λάσπα).