«Ντροπή, κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας» - Ξέσπασε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τις Drag Queens στον παιδικό σταθμό Θεσσαλονίκης

Η ανακοίνωσή της στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ντροπή, κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας» - Ξέσπασε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τις Drag Queens στον παιδικό σταθμό Θεσσαλονίκης

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μεγάλη ένταση στα social media εξαιτίας της δράσης ενός ιδιωτικού παιδικού σταθμού στην Θεσσαλονίκη στον οποίο βρέθηκαν Drag Queens για να διαβάσουν βιβλία στα παιδάκια, ως δράση που διοργάνωσε το Thessaloniki Pride μαζί με τις Οικογένειες με Ουράνιο Τόξο.

Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι χάρηκαν στο άκουσμα αυτής της είδησης, ωστόσο, υπήρξαν και ορισμένοι οι οποίοι δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα και θεωρούν πως μία τέτοια κίνηση ήταν λανθασμένη. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Κατερίνα Λάσπα, η οποία ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως έτσι επιβάλλονται συγκεκριμένα πρότυπα στα παιδιά. Η ίδια έχει δύο κόρες (δείτε εδώ πως είναι σήμερα).

Ξέσπασε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τις Drag Queens στον παιδικό σταθμό

«Σήμερα Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείο και δημοτικού της Θεσσαλονίκης. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα με πλάγιο τρόπο να επιβάλει τέτοια πρότυπα σε παιδάκια» , ανέφερε σε ανάρτησή της χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Λάσπα drag queens

Δεν είναι, όμως, η μόνη. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία στο παρελθόν έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις δηλώσεις και την συμπεριφορά της (δείτε εδώ την ειρωνική της ανάρτηση για την πατριαρχία), μίλησε μέσα από το προφίλ της για την συγκεκριμένη δράση και έγινε έξαλλη, παρακινώντας τον κόσμο να μείνει μακριά από αυτή την "κατηγορία" ανθρώπων (δείτε εδώ το κόμμα που δημιούργησε με τον Μπογδάνο).

«Είναι δυνατόν να βάζουμε τα μικρά παιδιά, πέντε, έξι, επτά και οκτώ ετών να ακούν παραμύθια από drag queens;», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ως τι ακριβώς θα διαβάσουν παραμύθια σε μικρά παιδιά οι drag queens; Ως παιδοψυχολόγοι, ως δάσκαλοι ή ως ειδικοί; Λίγη ντροπή δεν υπάρχει;»

«Ντροπή σε αυτούς που διοργανώνουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση και ντροπή και στους γονείς που θα πάνε τα παιδιά τους εκεί. Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας. Κάτω τα χέρια από τα παιδιά κάτω των 18 ετών», κατέληξε.