«Τώρα φταίνε να σηκωθούν τα κόκαλα της μάνας μου;» - Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά στην επιστροφή του

«Παίζουμε σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν έχουμε πει ναι, το παιχνίδι της ανοχής»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τώρα φταίνε να σηκωθούν τα κόκαλα της μάνας μου;» - Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά στην επιστροφή του

Στο ΣΚΑΙ με την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας 2/12 ο Νίκος Μουτσινάς μετά το διάλλειμα που είχε για τις γιορτές. Ο αγαπημένος παρουσιαστής λοιπόν, καλησπέρισε τους τηλεθεατές και στη συνέχεια έστειλε τις ευχές του για το νέο έτος.

«Καλή χρονιά σε όλους, όλα τα καλά. Εύχομαι αυτή η χρονιά να βγει, γιατί πλέον δεν είσαι σίγουρος. Παλιά έλεγες υγεία, ευτυχία, αγάπη, έρωτες. Τώρα λες κάτσε να την βγάλω τη χρονιά γιατί είναι και 12 μήνες. Θα ευχηθώ υγεία, πάρα πολύ τύχη, θετική σκέψη», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να... αναφερθεί και στο θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με με την έκδοση προεδρικού διατάγματος που εξισώνει τα πτυχία των αποφοίτων των δραματικών σχολών με τα απολυτήρια λυκείου (δείτε εδώ τι είπε για αυτό ο Κρατερός Κατσούλης).

Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά

«Εγώ αυτό που έχω καταλάβει, πέρα από τα πολιτικά που δεν μ ενδιαφέρουν καθόλου, είναι το ότι παίζουμε σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν έχουμε πει ναι, το παιχνίδι της ανοχής. Μπορεί να είμαι απόφοιτος λυκείου, αλλά παίζω στο θέατρο Παλλάς. Τώρα στεναχωρήθηκα γιατί λέγαμε στη γειτονιά ότι δεν είχα πάει πανεπιστήμιο, αλλά όχι έχει πτυχίο ηθοποιού. Τώρα φταίνε να σηκωθούν τα κόκαλα της μάνας μου και να χτυπάνε καστανιέτες;

Πτυχίο παρουσιαστή δεν έχω, δεν θα μπορέσω να το πάρω και αυτό από ένα ιδιωτικό κολλέγιο; Ας τα βάλουνε και αυτά μέσα να δούμε ποιοι θα μείνουνε. Υπάρχει μια εξαιρετική έκφραση που είναι πανάκριβη στο ΕΣΡ, που θα ήθελα να την πω, αλλά δεν θα την πω. Θα πω μόνο το δεύτερο μισό, λούσο και χορό. Αυτό είναι το σύστημα όλο», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Κατά την διάρκεια, εντωμεταξύ της εκπομπής, του έκαναν έκπληξη και εμφανίστηκαν τόσο η Κατερίνα Καραβάτου (δείτε εδώ) όσο και η Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ).

Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά