«Το ότι έχω πράγματα της δεν σημαίνει πως τους δίνω και σημασία» - Απασφάλισε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος για την Παναγιώταρου

Το "καρφί" για την πρώην σύζυγό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το ότι έχω πράγματα της δεν σημαίνει πως τους δίνω και σημασία» -  Απασφάλισε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος για την Παναγιώταρου

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Δευτέρας 2/1 ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, ο οποίος άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του, κάνοντας μαζί με την δημοσιογράφο ένα tour.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, η ρεπόρτερ διέκρινε στον καναπέ μερικά μαξιλάρια με πούλιες, κάτι το οποίο την έκανε να απορήσει, μιας και όπως τόνισε είναι ξεκάθαρο πως αυτή δεν είναι δική του πινελιά, αλλά κάποιας γυναίκας.

Η αποκάλυψη του Αριστομένη Γιαννόπουλου για τα πράγματα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο σπίτι του

Φυσικά, ο Αριστομένης συμφώνησε και αποκάλυψε πως ανήκουν στην πρώην σύζυγό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όπως και ακόμα μερικά πράγματα που έχει στο σπίτι του. Όπως είπε, του άρεσαν πολύ και ήθελε ο ίδιος να τα κρατήσει, παρόλο που τον πρώτο καιρό μετά τον χωρισμό τους, του την θύμιζαν ιδιαίτερα πολύ.

Ωστόσο, όπως τόνισε, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, αναφέροντας μάλιστα πως «το ότι έχω πράγματα της Αλεξάνδρας δεν σημαίνει πως τους δίνω και σημασία» (δείτε εδώ τι είπε για τον τωρινό σύντροφό της, Στάθη Σχίζα).

Την ίδια στιγμή, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος μίλησε αναλυτικά για την διακόσμηση που έχει σε όλους τους χώρους του σπιτιού του, ενώ αποκάλυψε και μερικές πτυχές του εαυτού που δε γνωρίζαμε.

Να σημειώσουμε πως το πρώην ζευγάρι διατηρεί καλές μεν αλλά τυπικές σχέσεις, ενώ μάλιστα η Αλεξάνδρα σε πρόσφατες δηλώσεις της, είχε αποκαλύψει πως:

«Γενικά καλά δώρα είναι αυτό το σκυλάκι το οποίο το έχω πάντα μαζί μου και είναι σαν γιος μου ο Ρίτσι, ήταν το δαχτυλίδι όταν μου έκανε πρόταση γάμου ο πρώην άντρας μου, εντάξει, συμβολικά δώρα».