Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Η φωτογραφία του Στέλιου Μανουσάκη με την Μαρία Ηλιάκη και το τρυφερό φιλί τους

Οι ευχές του για το νέο έτος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

«Πάντα πίστευα ότι θα έρθει κάποιος να σε κάνει ευτυχισμένη. Δεν ισχύει. Αν δεν είσαι καλά μέσα σου. Τον Στέλιο τον ήξερα 7 χρόνια αλλά δεν… Όταν εγώ αισθάνθηκα καλά με μένα τότε ήρθε και αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου που τον βλέπω και λιώνω και είμαι πολύ χαρούμενη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Μαρία Ηλιάκη στην αρχή της σχέσης της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε επιστρέψει καιρό στην Ελλάδα μαζί με την κόρη της, Κατερίνα εξαιτίας των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων στο Mega, την περσινή σεζόν ενώ από την άλλη, ο διακεκριμένος γυναικολόγος ανακοίνωσε πρόσφατα πως μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα μετά από 18 χρόνια, αφήνοντας τη Ζυρίχη για να εργαστεί στην πατρίδα του.

Οι δυο τους λοιπόν, πλέον απολαμβάνουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές στο σπίτι τους, με την κόρη τους να είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η τρυφερή φωτογραφία του Στέλιου Μανουσάκη με ην Μαρία Ηλιάκη

Μάλιστα, φέτος ήταν τα πρώτα τους οικογενειακά Χριστούγεννα με το ζευγάρι να υποδέχονται μαζί το νέο έτος αγκαλιά φυσικά με την μονάκριβη κόρη τους, Κατερίνα. Ο Στέλιος Μανουσάκης το μεσημέρι της Δευτέρας 2/1 προχώρησε και στην πρώτη του ανάρτηση για το 2023 και όπως είδαμε επέλεξε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία όπου ποζάρει μαζί με την αγαπημένη του, Μαρία Ηλιάκη.

Συγκεκριμένα, το ερωτευμένο ζευγάρι φωτογραφήθηκε αγκαλιά, με τον γυναικολόγο να δίνει ένα τρυφερό φιλί στην παρουσιάστρια, με εκείνη να έχει ένα χαμόγελο μέχρι στα αυτιά.

«Η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων μας… Υγεία, αγάπη και ελπίδα για το 2023!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Στέλιος Μανουσάκης.

Η τρυφερή φωτογραφία του Στέλιου Μανουσάκη με ην Μαρία Ηλιάκη 

Μάλιστα, πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του YOU τους απαθανάτισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, μαζί με την κόρη τους. Οι τρεις τους έκαναν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν και με την μικρή τους στον παιδότοπο. Όλοι μαζί έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενοι ενώ όπως θα δεις, η τρυφερή μανούλα δεν έφευγε ούτε λεπτό από το πλευρό της κόρης της (δείτε εδώ τις φωτογραφίες).