Τρελά ερωτευμένος ο Αναστάσιος Ράμμος - Οι πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε με την σύντροφό του

Πέρασαν μαζί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Anastasios Rammos
Instagram / Anastasios Rammos

Τρελά ερωτευμένος είναι το τελευταίο διάστημα ο Αναστάσιος Ράμμος, ο οποίος έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ζάνας Μαλίκη, με την οποία ο τραγουδιστής είναι σε σχέση τους δυο τελευταίους μήνες.

Μάλιστα, η αγαπημένη του είναι και η πρωταγωνίστρια στο νέο video clip του που μόλις κυκλοφόρησε (δείτε το εδώ), με τον ίδιο να μη μπορεί να βρίσκει καλύτερη παρτενέρ για το νέο του music video μιας και η αγαπημένη του είναι ηθοποιός, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και επιλογή και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Ο ίδιος σε συνεντεύξεις του δειλά δειλά μιλάει για το κορίτσι του αλλά και για το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Θα ήθελα να κάνω οικογένεια… Πρέπει να το νιώσεις αυτό. Έρχεται μόνος του ο έρωτας. Δεν πιστεύω στη μονογαμία, ούτε στην ιδιοκτησία. Δεν γίνεται ένας άντρας και μια γυναίκα να έχουν για μια ζωή ένα ταίρι. Δεν γίνεται να είναι μόνο με έναν σεξουαλικά. Σε συντροφικότητα, αγάπη και να είναι ο άλλος δίπλα σου μια ζωή και να σου συμπαραστέκεται ναι»

«Ναι. Θέλεις να έρθεις κι εσύ; Ρε παιδάκι μου είναι ειλικρινές αυτό. Αν το έκανες και δεν το έλεγες; Αν δεν το δεχτεί ή δεν πάει άλλο θα χωρίσετε. Τέλος. Σίγουρα το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο. Εμένα η αγαπημένη μου λέξη είναι κ…α. Όχι η σεξουαλική αλλά σε ότι κάνεις», είχε πει σε άλλη συνέντευξη του ο Ράμμος.

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς φυσικά το αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχτηκε τον χρόνο μαζί, αφού η σύντροφος του τραγουδιστή βρέθηκε στο πλευρό του, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος.

Οι φωτογραφίες του Αναστάσιου Ράμμου με την σύντροφό του

Συγκεκριμένα, ο Αναστάσιος Ράμμος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρειμε την αγαπημένη του.

«Εσίμωσέ μου κι ήκουσα πάλι τη μυρωδιά τζη που ‘ναι γεμάτη έρωντα , δίκταμο και νεράτζι», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αναστάσιος Ράμμος.

Τρελά ερωτευμένος ο Αναστάσιος Ράμμος - Οι πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε με την σύντροφό του