Μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους - Η σπάνια φωτογραφία της Ήβης Αδάμου με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και την κόρη τους

Οι ευχές για το νέο έτος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι αναντίρρητα η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, μιας κι έχουν αποκτήσει μια κορούλα.

«Δεν είναι εύκολο να μοιράζομαι τον χρόνο μου μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης. Όταν κάνεις οικογένεια βάζεις κάποιες προτεραιότητες, βλέπεις και ζυγίζεις τι είναι καλύτερο για το παιδί σου αρχικά και μετά για εσένα και τον άνθρωπό σου, τον άντρα σου. Γίνεται με κόπο, σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες αλλά δεν θα το άλλαζα για κανέναν λόγο. Θα δούμε αν θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας…», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Ήβη Αδάμου.

Η γνωστή τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια μοιράζει την ζωή της ανάμεσα στην Αθήνα, όπου εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί και την Αλεξανδρούπολη, που είναι το σπίτι όπου μένει με τον αγαπημένο της και την κορούλα της.

Η σπάνια φωτογραφία της Εύης Αδάμου με τον Μιχάλη Κουϊνέλη με την κόρη τους και οι ευχές για το νέο έτος

Το ζευγάρι λοιπόν μπορεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτή τη φορά η Ήβη Αδάμου θέλησε να καλωσορίσει το 2023 με την πιο τρυφερή οικογενειακή τους φωτογραφία, στην οποία ποζάρουν οι τρεις τους μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και μας εύχονται «Καλή Χρονιά».

«Τις ευχές μας και την αγάπη μας για ενα ευτυχισμένο νέο έτος….», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Να σημειώσουμε πως η πρώτη τους γνωριμία έγινε όταν εκείνη ήταν 16 χρονών και έλαβε μέρος στο X- FACTOR, όπου ο καλλιτέχνης ήταν κριτής και έτσι ήρθαν πιο κοντά. Παρ' όλα αυτά επειδή η 'Ηβη τότε ήταν ανήλικη, δεν προχώρησε το ειδύλλιο, ωστόσο όταν αργότερα κατέβηκε για σπουδές, ο έρωτας τους φούντωσε. Μάλιστα ο Κουινέλης στην ίδια συνέντευξή του είχε αποκαλύψει και τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν.