Το σχόλιο του πρώην συντρόφου της Συνατσάκη, Σπύρου Χατζηαγγελάκη στην φωτογραφία με τον Ίαν Στρατή και το μωρό

Αυτό δεν το περίμενε κανείς...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το σχόλιο του πρώην συντρόφου της Συνατσάκη, Σπύρου Χατζηαγγελάκη στην φωτογραφία με τον Ίαν Στρατή και το μωρό

Σίγουρα όλοι όσοι ασχολούνται με την showbiz θυμούνται το περιστατικό με τους πρώην συντρόφους της Μαίρης Συνατσάκη, που τους ρώτησαν για την εγκυμοσύνη της όταν ακόμη η πρώην παρουσιάστρια βρισκόταν στους πρώτους μήνες της κύησης - δείτε το βίντεο.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μάλιστα, σε ερώτηση για το εάν ευχήθηκε στην πρώην αγαπημένη του για την εγκυμοσύνη είχε αρνηθεί να απαντήσει, ενώ είχε αποκαλύψει πως διατηρούν καλές σχέσεις: «Θα μου επιτρέψεις να μην σου απαντήσω γιατί είναι κάτι εντελώς προσωπικό. Εννοείται κρατάμε πολύ καλές σχέσεις».

Ο ηθοποιός πολλές φορές έχει μιλήσει για την Μαίρη Συνατσάκη και μάλιστα πριν αρκετό καιρό είχε ξεσπάσει λέγοντας πως πολλοί θεωρούν πως έγινε διάσημος λόγω της σχέσης τους.

«Κάποιοι θεωρούν ότι έχω γίνει αναγνωρίσιμος εξαιτίας της πρώην σχέσης μου με την Μαίρη Συνατσάκη ή έχει γίνει παρεξήγηση σχετικά με τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις και τη σεξουαλική μου ταυτότητα», είχε πει.

Οι σχέσεις Συνατσάκη - Χατζηαγγελάκη σήμερα

Το σχόλιο του σχετικά με τις σχέσεις τους σήμερα φάνηκε πως είναι κάτι παραπάνω από αληθές, καθώς ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δεν δίστασε να σχολιάσει την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η επιχειρηματίας πόζαρε μαζί με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή και την μπέμπα τους στο σαλόνι του σπιτιού τους και ο ηθοποιός σχολίασε βάζοντας μια καρδιά.

Συνατσάκη σχόλια Χατζηαγγελάκη Instagram