«Γιατί με έβριζε ο Άρης Σοϊλέδης; Γιατί με κοιτάς έτσι;» - "Πάγωσε" η Χριστοπούλου με την αποκάλυψη της Σκορδά

Χαμός στο πλατό του Πρωινού μας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Γιατί με έβριζε ο Άρης Σοϊλέδης; Γιατί με κοιτάς έτσι;» -

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Πρωινό μας, όταν η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως συνάντησε εντελώς ξαφνικά τον Άρη Σοϊλέδη στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή της στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη. Η παρουσιάστρια μετάφερε την δυσαρέσκεια του για κάποια σχόλια που είχαν γίνει για τον ίδιο από την εκπομπή και από συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η Φαίης χαρακτηριστικά αποκάλυψε πως ο πρώην παίκτης του Survivor ήταν ενοχλημένος με το γεγονός πως είχαν πει την εκπομπή πως είναι ο πιο μισητός παίκτης μέσα στο παιχνίδι, καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος αυτό δεν ίσχυε.

Η αντίδραση της Χριστοπούλου στα λόγια του Σοϊλέδη

«Κατά την επιστροφή μου από την Θεσσαλονίκη συνάντησα ένα αγόρι με τατουάζ, πολύ γλυκό. Ο Σοϊλέδης. Ήταν πολύ ευγενικός. Με βλέπει τέλος πάντων και μου λέει να πεις στην Χριστοπούλου και στην Αφροδίτη… Φαντάζομαι τα είπε γιατί ήταν σε συναισθηματική ένταση ο άνθρωπος» είπε η Φαίη Σκορδά με την Έλενα Χριστοπούλου να απορεί καθώς δεν καταλάβαινε τι εννοούσε η παρουσιάστρια «Γιατί με έβριζε; Γιατί με κοιτάς έτσι;».

Έτσι λοιπόν, συνέχισε: «Εμείς είχαμε αναφέρει στην εκπομπή ότι ήταν ο δεύτερος πιο μισητός, μετά τον Χανταμπάκη κάτι που δεν ισχύει γιατί ο κόσμος τον αγαπά. Είναι γλυκομίλητος».

«Δεν έχω στηρίξει κανέναν από το Survivor. Το τι λέει ο κ. Σοϊλέδης σε σχέση με εμένα ελέγχεται. Μου είναι συμπαθής, άξιζε να είναι στο All Star κι είναι τεράστια αρνητική έκπληξη ότι δεν εκλήθη να είναι. Ο Σοϊλέδης είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες που έχουν περάσει. Ότι συγκέντρωσε από μερίδα του κοινού στα κοινωνικά δίκτυα αρνητικά σχόλια, είναι δεδομένο. Στοιχημάτιζα ότι θα το πάρει κιόλας» σχολίασε από πλευράς της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Να σημειωθεί πως ο Άρης Σοϊλέδης έχει ακόμη ένα λόγο για να είναι δυσαρεστημένος. Φέτος δεν θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν στο Survivor All Star, λόγω του ότι στον κύκλο που συμμετείχε είχε κινητό κάτι που είχε εξοργίσει την παραγωγή (δείτε την ανάρτηση που έκανε), κάτι που ισχύει και με τον Τζέιμς Καφετζή (δείτε τι είπε για αυτόν ο Ατζούν)