Άσχημα νέα για την Χριστίνα Μπόμπα - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Η ανάρτηση της στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
chrismpo/Instagram
chrismpo/Instagram

Μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να πέρασε μια όμορφη Πρωτοχρονιά μαζί με την οικογένεια της, ωστόσο, τότε δεν γνώριζε αυτό που θα την έβρισκε λίγες ημέρες αργότερα. Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε τι είχε αναρτήσει τα Χριστούγεννα).

Πριν μερικές δημοσίευσε ένα διάφορες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα ντυμένες με κόκκινα και λευκά ρούχα.

«Νέα χρονιά! 2023 ευχές για μια μαγική χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές πολλές χαρούμενες στιγμές με όσους αγαπάμε! Σε εμάς το φλουρί το κέρδισαν τα κοριτσάκια μας!!! Έπεσε την ώρα που κόβαμε τα κομμάτια τους ανάμεσα τους ! Αυτό πάει να πει τύχη (πραγματικά δεν ήταν στημένο!) , εσάς ποιος το κέρδισε; Αγάπη και τα πιο θετικά vibes σε όλους "», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της.

Ενώ, οι αναρτήσεις δεν τελείωσαν εκεί, αφού η Χριστίνα Μπόμπα πέρασε μια όμορφη βραδιά και ημέρα την οποία είχε αποτυπώσει σε διάφορες πανέμορφες φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/Cm7YI9XqFmx/

Τι συνέβη λίγες ημέρες μετά την πρωτοχρονιά για την Χριστίνα Μπόμπα

Λίγες ημέρες αργότερα όμως της "χτύπησε" την πόρτα αυτό που έχει "χτυπήσει" την πόρτα αρκετού κόσμου αυτή την περίοδο...Όλο και περισσότερος κόσμος αρρωστημένοι το τελευταίο διάστημα, αφού οι ιώσεις και οι γρίπες είναι πολλές και κολλάνε πολύ εύκολα.

Η Χριστίνα Μπόμπα λοιπόν μετά την Γρίπη Α και μια ίωση (δείτε τι συμπτώματα είχε), τώρα έχει και φαρυγγίτιδα!

Την αποκάλυψη έκανε μέσα από το προφίλ της στο Instagram όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία της κι έγραψε:

«Μέσα σε 3 Εβδομάδες: Γρίπη Α, άγνωστη ίωση και τώρα… φαρυγγίτιδα».

Χριστίνα Μπόμπα υγεία