Ένας χρόνος από το δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού - Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του

«Ένα μήνυμα στο κινητό μου και όλα τελείωσαν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ένας χρόνος από το δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού - Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό που σόκαρε το πανελλήνιο και βύθισε σε πένθος την οικογένειά του και τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Ο γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου και αδελφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού άφησε την τελευταία του πνοή στις 8 Ιανουαρίου του 2022 στην άσφαλτο, και συγκεκριμένα στην παραλιακή. Έτσι λοιπόν σε λίγες μέρες η οικογένειά του πρόκειται να τελέσει το πρώτο ετήσιο μνημόσυνό του, ενώ πριν λίγο καιρό ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ευχάριστο γεγονός, μιας και βαφτίστηκε ο γιος του Τζώρτζη (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Να σημειώσουμε πως στο δυστύχημα, συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός και έγινε μία άμορφη μάζα μετά την πρόσκρουση, ήταν η σύζυγός του Αθηνά Κοντοπάνου η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά όμως κατάφερε ευτυχώς να σωθεί.

«Όλα έγιναν εντελώς ξαφνικά. Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν τις φωνές από τους ανθρώπους που προσέτρεξαν για να μας βοηθήσουν. Με έβγαλαν από το αυτοκίνητο, με πήραν στα χέρια και με ξάπλωσαν σε ασφαλή απόσταση πάνω στο χορτάρι. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου καθώς ήμουν σοβαρά τραυματισμένη» φέρεται σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star να είχε καταθέσει η σύζυγος του Μονογυιού, από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του Τζώρτζη Μονογυιού

Μάλιστα, η μητέρα του Ελένη προχώρησε σήμερα 3/1 σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο facebook.

«Την Κυριακή 8/1/23 ένας χρόνος χωρίς εσένα. Ένα μήνυμα στο κινητό μου και όλα τελείωσαν.Μπορεί να έφυγες για πάντα, αλλά είσαι πάντα κοντά μου. Οι αναμνήσεις, το χαμόγελο σου, το βλέμμα σου, οι συζητήσεις μας, η μυρωδιά σου, τα φιλιά σου μια μέρα πριν λες και ήξερες ότι θα φύγεις. Είναι πράγματα που δεν θα με εγκαταλείψουν ποτέ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του Τζώρτζη Μονογυιού