«Όταν σας είδα με τα αγγούρια στο πρόσωπο, είπα...» - Το "καρφί" του Λιάγκα στον Μαυρίκιο

«Το παρατραβήξατε κι εσείς οι ίδιοι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όταν σας είδα με τα αγγούρια στο πρόσωπο, είπα...» - Το

Στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό μίλησε σήμερα 3/1 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος για ακόμη μια φορά εξέφρασε το παράπονό του για τον Κώστα Τσουρό, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν πριν μερικές μέρες για την σχέση που είχαν στο παρελθόν, με τον ίδιο να βγαίνει και να τον διαψεύδει δημόσια.

«Εντάξει είχα πει για ένα μήνυμα, τελικά ήταν μια κλήση. Έχει περάσει και ένας χρόνος και δεν το θυμόμουν καλά. Μιλήσαμε, τα είπαμε. Από εκεί και πέρα ο Κώστας θέλησε αυτό το πράγμα να το κάνει δημόσιο, οπότε δεν έχω κάτι να πω εγώ.

Το καταλαβαίνω, την έχω μάθει πια την τηλεόραση και από την κακή της πλευρά. Λυπάμαι γιατί αισθανθήκαμε προσβολή και εγώ προσωπικά, όταν άκουσα ατάκες από το στόμα του του τύπου “πότε θα είναι η σύλληψη του παιδιού τους να έρθουμε να την τραβήξουμε”, “πότε θα μας δείξουν τη γέννηση του παιδιού τους”. Αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα, πολύ ιερά, πολύ προσωπικά.

Ποτέ δεν είπαμε ότι θα τα μοιραστούμε ή θα τα δείξουμε και πραγματικά θλίβομαι που μίλησε έτσι για εμάς. Αυτό το παράπονο είχα και απάντησα σε ερώτηση δημοσιογράφου. Εγώ προσωπικά δεν έχω τσακωθεί ποτέ με δημοσιογράφους και παρουσιαστές. Από εκεί και πέρα αν κάποιος θέλει να σε χρησιμοποιήσει για να κάνει εντύπωση, υπάρχει αυτό, ναι. Αυτό είναι μόνο τηλεοπτικό. Το Happy Day είναι λίγο πάνω από το Mega Καλημέρα φέτος και θέλει λίγο προσπάθεια. Αυτά!», είχε πει ο τραγουδιστής μάλιστα στις τελευταίες του δηλώσεις.

Οι νέες δηλώσεις του Μαυρίκιου για τον Τσουρό & το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

Αυτή τη φορά, όμως, ο ίδιος είπε:

«Στενοχωρήθηκα όταν μίλησαν άσχημα για μας, ενοχλήθηκα πολύ γιατί άκουσα να ειρωνεύονται και να κοροϊδεύουν το παιδί που θα κάνουμε, τι ώρα θα το κάνουμε για να είναι η κάμερά τους εκεί να το καταγράψει. Πολλές φορές όταν μας ειρωνεύονται αυτή η αρνητική ενέργεια μπαίνει και στο σπίτι μας και έρχομαι και σε κόντρα κι εγώ με τη γυναίκα μου», δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον ίδιο τον Μαυρίκιο.

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο παρουσιαστής συγκεκριμένα πήρε τον λόγο και είπε: «Θα πω με αγάπη μια συμβουλή στον Μαυρίκιο. Καμιά φορά τις γυναίκες μας Μαυρίκιε πρέπει να τις ακούμε. Μπορεί να ήταν λίγο υπερβολικό το σχόλιο του Τσουρού ότι θα βάλουμε κάμερα την ώρα της σύλληψης, αλλά κάποια στιγμή, όταν κι εγώ κατάλαβα ότι χαθήκατε λίγο σε όλο αυτό το κομμάτι, το παρατραβήξατε κι εσείς οι ίδιοι. Όταν σας είδα με τα αγγούρια στο πρόσωπο να κάνετε τις προετοιμασίες γάμου, είπα κι εγώ στοπ δεν τους ξαναπαίζουμε. Είπα ότι είναι μια υπερβολή… κι εγώ είπα ότι το χάσατε. Μην κάνετε τα πάντα μαζί με την Ιλάειρα».