«Δεν πήρα ποτέ χρήματα για τα...» - Άφωνοι στη Super Κατερίνα με την αποκάλυψη του Νίνο

«Η απάντηση είναι ότι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν πήρα ποτέ χρήματα για τα...» -  Άφωνοι στη Super Κατερίνα με την αποκάλυψη του Νίνο

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε ο Νίνο, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις επιτυχίες που δεν ερμήνευσε ο ίδιος, αλλά έδωσε σε άλλους καλλιτέχνες.

Ο Νίνο για τον οποίο έχουμε ακούσει πολλά για την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ αν είναι σε σχέση), μίλησε μάλιστα πριν λίγο καιρό για τα ερωτικά του, τις δυο μεγάλες του αδυναμίες, τα παιδιά, που έχει φέρει στη ζωή με την πρώην σύζυγό του και στο τέλος των δηλώσεων έκανε μία αναφορά σχετικά με την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

«Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια ακριβώς έφυγα από το Fame Story. Οι δυο ωραιότερες στιγμές της ζωής μου είναι οι γεννήσεις των παιδιών μου. Δε μπορώ να βάλω κάτι παραπάνω από αυτό. Δεν έχω φωνάξει ποτέ στα παιδιά μου, δεν έχω υψώσει φωνή ποτέ. Δε με έχουν δει ποτέ νευριασμένο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του Νίνο

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε:

«Παίζω κιθάρα, ντραμς, πιάνο, φυσαρμόνικα, ακορντεόν και μπάσο από μικρός. Αυτοδίδακτος. Τα τραγούδια αυτά μου τα ζήτησαν και τους τα έδωσα αμέσως. Βλέπω το πόσο το θέλει ο άλλος. Αν το θέλει πολύ, το δίνω αμέσως. Δεν έχω πάρει ποτέ λεφτά. Η απάντηση είναι ότι τα έχω δώσει τσάμπα.

Δεν έχει τιμή ένα τραγούδι, μπορεί να έχει όταν είναι άγνωστο. Δεν με αφορά. Δεν έχει σημασία αν είσαι πλούσιος ή φτωχός, αλλά να είσαι συντονισμένος στο σήμερα. Λέω ότι αν κοιτάς το πάτωμα είτε παλατιού είτε αποθήκης δεν έχει σημασία. Το πάτωμα κοιτάς» δήλωσε ο Νίνο.