Γνωστός παρουσιαστής θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά - Η φωτογραφία της συζύγου του με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γνωστός παρουσιαστής θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά - Η φωτογραφία της συζύγου του με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ένας πολύ γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος θα αποκτήσει ένα πανέμορφο αγοράκι μιας και η δημοσιογράφος σύζυγός του θα γεννήσει σε λίγους μήνες (δείτε εδώ και ποια ηθοποιός έγινε πρόσφατα μανούλα για πρώτη φορά).

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η μέλλουσα μανούλα διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και τον Απρίλιο θα φέρει στον κόσμο το μωράκι της.

Την ευχάριστη είδηση την έκανε γνωστή ο ίδιος την μέρα της πρωτοχρονιάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook όπου συγκεκριμένα δημοσίευσε μία φωτογραφία με την αγαπημένη του με το ζευγάρι να ποζάρει ευτυχισμένο ενώ είναι ολοφάνερη και η φουσκωμένη κοιλίτσα της δημοσιογράφου.

Η ανάρτηση του Δημοσθένης Γεωργακόπουλου με την εγκυμονούσα σύζυγό του

Ο λόγος για τον Δημοσθένης Γεωργακόπουλο, παρουσιαστή αθλητικών του ΑΝΤ1 και του Μουντιάλ 2022 και την Ευαγγελία Δεληγιάννη.

💙

Posted by Dimosthenis Georgakopoulos on Sunday, January 1, 2023

Λίγα λόγια για τον Δημοσθένη Γεωργακόπουλο

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος είναι Έλληνας δημοσιογράφος που εξειδικεύεται στο αθλητικό ρεπορτάζ και αποτελεί μέλος της αθλητικής ομάδας του ΑΝΤ1 εδώ και χρόνια. Φέτος παρουσιάζει την εκπομπή “Δρόμος για το Κατάρ” που ασχολείται με το Μουντιάλ 2022, το οποίο προβάλλεται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+. Μένει στην Αθήνα. Γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1985. Είναι 37 ετών.Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ. Το Facebook του είναι Dimosthenis Georgakopoulos.Το Instagram του είναι dimos_georgakopoulos. Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος εξειδικεύεται στο αθλητικό ρεπορτάζ και αποτελεί μέλος της αθλητικής ομάδας του ΑΝΤ1 εδώ και χρόνια.

Συγκεκριμένα, το 2008 έπιασε δουλειά στον ΑΝΤ1 ως αθλητικογράφος.Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος είναι παρουσιαστής του Fifa World Cup Qatar 2022. Είναι αθλητικός συντάκτης στο gazzetta.gr. Παράλληλα τον απολαμβάνουμε στην εκπομπή “Δρόμος για το Κατάρ” που ασχολείται με το Μουντιάλ 2022, το οποίο προβάλλεται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+. Το 2020 αποκάλυψε ότι νόσησε από κορωνοϊό μέσω των social media.
Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος έχει αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της καριέρας του σε συνέντευξη που παραχώρησε το 2019 στο Media Day.

«Πολλά πράγματα δε μου αρέσουν. Δυστυχώς, πολλοί συνάδελφοί μου φοράνε πράσινα, κόκκινα, κίτρινα ή μαύρα «γυαλιά», προκειμένου να γίνουν αρεστοί στον πυρήνα των οπαδών. Συστρατεύονται με μία ομάδα και ξεχνούν ότι πάνω απ’ όλα είναι δημοσιογράφοι και όχι φερέφωνα μιας ΠΑΕ ή μιας ΚΑΕ. Ωστόσο, υπάρχουν και εξαιρέσεις συναδέλφων, που χαίρομαι να τους βλέπω ή να συνεργάζομαι μαζί τους.

Πιθανότατα να έχουν συμβεί πολλά απρόοπτα εν ώρα δουλειάς, όμως με το πέρασμα των χρόνων τα έχω ξεχάσει. Θα σου πω όμως κάτι που έγινε πρόσφατα. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των αθλητικών στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, χάλασε στην κάμερα το Autocue. Έπρεπε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων να μην πανικοβληθώ, να βρω λύση και φυσικά να συνεχίσω την εκφώνηση. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, όμως σκέφτομαι τι θα γινόταν, αν αυτό συνέβαινε στα πρώτα χρόνια που παρουσίαζα ειδήσεις και δεν είχα τη σημερινή εμπειρία.

Έχω καλύψει όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Ολυμπιακούς Αγώνες, Μουντιάλ, Euro, Μουντομπάσκετ, Ευρωμπάσκετ. Όχι από κοντά, αλλά δουλεύοντας με τρελούς ρυθμούς στο κανάλι. Πάντα, όμως, μένουν αξέχαστα όσα ταξίδια έχει κάνει ένας δημοσιογράφος με τη δουλειά του. Και εγώ μέχρι στιγμής έχω βρεθεί σε αρκετά μέρη στην Ελλάδα και την Ευρώπη, για μεταδόσεις αγώνων ποδοσφαίρου ή μπάσκετ. Π.χ. έχω έντονες αναμνήσεις από τη Λισαβόνα και το γήπεδο που η Ελλάδα κατέκτησε το Euro το 2004»