«Το πιο όμορφο δώρο» - Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Έκανε γνωστά τα ευχάριστα με μια ανάρτηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το πιο όμορφο δώρο» - Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπως έκανε νωρίτερα και ένας πολύ γνωστός Έλληνας παρουσιαστής (δείτε εδώ την ανάρτηση με την αποκάλυψη).

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την ομάδα της ΑΕΚ, συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία με την έγκυο σύντροφό του με πρωταγωνίστρια να είναι φυσικά η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η ανάρτηση με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της συντρόφου του

Ο λόγος για τον Νίκλας Ελίασον ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του: «Το πιο όμορφο δώρο, ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε», με τους διαδικτυακούς του φίλους φυσικά να τον πλημμυρίζουν με ευχές και σχόλια.

Λίγα λόγια για τον Νίκλας Ελίασον

Ο Niclas Eliasson είναι Σουηδός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που παίζει ως μέσος για την ελληνική ομάδα της Super League ΑΕΚ Αθηνών. Παλαιότερα εκπροσώπησε τη Σουηδία σε επίπεδο κάτω των 17, κάτω των 19 και κάτω των 21 ετών. Ο Eliasson αποφοίτησε από την ακαδημία νέων στην ομάδα ηλικιωμένων το 2013. Έπαιξε 29 παιχνίδια, σκοράροντας μία φορά αλλά έδωσε ασίστ 13 φορές.

Την 1η Ιανουαρίου 2014, ο Eliasson υπέγραψε στην ΑΙΚ έναντι άγνωστης αμοιβής. Από το 2014 έως το 2016, έπαιξε 31 φορές, σκοράροντας μία φορά. Στις 28 Ιουλίου 2016, ο Eliasson εντάχθηκε στην IFK Norrköping ως δανεικός για τη σεζόν. Αγωνίστηκε 13 φορές και σκόραρε μία φορά. Μετά από μια επιτυχημένη περίοδο δανεισμού, η IFK Norrköping υπέγραψε τον Eliasson σε μόνιμη μεταγραφή έναντι άγνωστης αμοιβής. Έπαιξε 13 φορές, σημειώνοντας τρία γκολ.

Ο Eliasson υπέγραψε στην Μπρίστολ Σίτι τον Αύγουστο του 2017 έναντι άγνωστης αμοιβής - που αναφέρεται ότι ήταν περίπου 1.800.000 £. Έκανε το ντεμπούτο του εναντίον της Μπέρμιγχαμ Σίτι και σημείωσε το πρώτο του γκολ για τον σύλλογο σε μια νίκη του Λιγκ Καπ εναντίον της Πρέμιερ Λιγκ Γουότφορντ στις 22 Αυγούστου 2017. Αφού έκανε μόνο σποραδικές εμφανίσεις στην ντεμπούτο του σεζόν, ο Eliasson αποκάλυψε πώς δούλεψε σκληρά το καλοκαίρι για να τα καταφέρει βέβαιος ότι ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για την επόμενη σεζόν. Ο Ελιάσον πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα εκείνη τη σεζόν – νικητής στο 89ο λεπτό εκτός έδρας στο Μπρέντφορντ. Ο Eliasson ολοκλήρωσε τη σεζόν 2018-19 με 3 γκολ και ήταν ο κορυφαίος ασίστ του συλλόγου με 6 ασίστ.

Το 2020, ο Eliasson υπέγραψε στον σύλλογο της Ligue 1 Nîmes. Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2020–21, σημείωσε 4 γκολ σε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένου ενός τέρματος σε μια εκτός έδρας νίκη με 2–1 επί της Μαρσέιγ. Ωστόσο, η ομάδα του υποβιβάστηκε στη 19η θέση στο τέλος της εκστρατείας. Στις 27 Αυγούστου 2022, η ΑΕΚ έκανε επίσημη προσφορά άνω των 2.000.000 ευρώ για την απόκτηση των υπηρεσιών του Ελιάσον. Δύο μέρες αργότερα, ο Ελιάσον υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο.

Το κύριο προσόν του Eliasson είναι αναμφίβολα η ικανότητά του στη σέντρα. Το χρησιμοποιεί αυτό με εξαιρετικό αποτέλεσμα ενάντια στους αμυντικούς καθώς μπορεί να διασχίσει με επιτυχία την μπάλα σε στενά σημεία. Το πόδι που προτιμά είναι το αριστερό του, ωστόσο ο Eliasson μπορεί να χρησιμοποιήσει άνετα και το πιο αδύναμο πόδι του. Αφού σκόραρε εναντίον της Μπρέντφορντ, ο Ελιάσον αποκάλυψε πώς εργαζόταν για να γίνει πιο αποτελεσματικός μπροστά στο τέρμα. Από τότε, βελτιώθηκε πολύ και ο στόχος κατατεθέν του να κόψει το αριστερό του πόδι και να το λυγίσει στη μακρινή γωνία – κάνοντας αυτό απέναντι στην QPR και την Bolton. Γεννήθηκε στη Σουηδία, από Αφρο-Βραζιλιάνο πατέρα και Σουηδή μητέρα.