Ελένη Μενεγάκη: 12 μέρες εκτός Mega - Οι Μαλδίβες, τα τρίωρα ψώνια και τα τρυφερά τετ α τετ με τον Ματέο

Που βρέθηκε και τι έκανε τα Χριστούγεννα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: 12 μέρες εκτός Mega - Οι Μαλδίβες, τα τρίωρα ψώνια και τα τρυφερά τετ α τετ με τον Ματέο

Τα άστρα λένε ότι οι Σκορπιοί όταν ενθουσιάζονται με κάτι συγκεκριμένο σπάνια το αλλάζουν... Και όπως φαίνεται μάλλον δεν έχουν άδικο, αφού ακριβώς έτσι λειτουργεί και μια famous Σκορπίνα όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη, που τις δικές της αγαπημένες συνήθειες, ιδιαίτερα τις γιορτινές μέρες, όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν τις αλλάζει ποτέ!

Περίοδος αποχής από την τηλεόραση μέχρι τις 9 Ιανουαρίου για την παρουσιάστρια και την εκπομπή της στο MegaΕλένη”, που, σύμφωνα με πληροφορίες, λέγεται ότι είναι και ένας δικός της απαράβατος όρος, προκειμένου να ξεκουραστεί για ένα διάστημα εκτός πλατό αλλά και να χαρεί την οικογένειά της.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Τα Χριστούγεννα της Ελένης Μενεγάκη

“Λάτρης των κοντινών και των μακρινών αποδράσεων και προορισμών, τίποτα δεν θα την κρατούσε στο “κλεινόν άστυ” αυτό το διάστημα των 12 ημερών μακριά από τα φώτα”, λένε όσοι την ξέρουν καλά... “Συνένοχοι” αλλά και συνεργάτες της στα “θέλω” της είναι φυσικά ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος αλλά και τα παιδιά της Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα, ενώ τα τελευταία χρόνια ο γιος της Άγγελος (που μεγάλωσε αρκετά) σπάνια ακολουθεί...

Αγαπημένος προορισμός της οικογένειας –με μοναδική εξαίρεση τα χρόνια της πανδημίας!- οι Μαλδίβες, ένας εξωτικός τόπος που προσφέρει πολλά facilities, μεταξύ αυτών τη διακριτικότητα και την ηρεμία (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που μένουν πάντα! Κοστίζει 1.40 ευρώ η βραδιά). Οι συνεργάτες της, που ζουν την Ελένη πολλά χρόνια τώρα και γνωρίζουν καλά τις συνήθειές της, λένε χαριτολογώντας για εκείνη:

“Μια ακόμα αγαπημένη της συνήθεια είναι ο στολισμός του πλατό και του δέντρου”, ενώ το πιο κοντινό της περιβάλλον υποστηρίζει ότι, παρά την κούραση, δεν αλλάζει με τίποτα τις βόλτες στα μαγαζιά και τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για τον άντρα της και για τα παιδιά της.

Οι βόλτες της αυτές το μόνο βέβαιο είναι ότι κρατάνε πολλές ώρες, μέχρι εκείνη να διαλέξει τα ωραιότερα δώρα για τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως σε παλαιότερη εξόρμησή της που έκανε shopping για περίπου τρεις ώρες και τότε την είχε ακολουθήσει ο φακός τού YOU κατά πόδας, βλέποντάς την να χαίρεται σαν μικρό παιδί και να δοκιμάζει ρούχα στη μικρή Μαρίνα.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος

Ελένη Μενεγάκη Χριστούγεννα
Ελένη Μενεγάκη Μαλδίβες

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 4/1, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ