Χριστούγεννα στις Μαλδίβες - Φωτογραφίες από το 5στερο ξενοδοχείο που επέλεξαν Μενεγάκη και Παντζόπουλος

1.840 ευρώ την βραδιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστούγεννα στις Μαλδίβες - Φωτογραφίες από το 5στερο ξενοδοχείο που επέλεξαν Μενεγάκη και Παντζόπουλος

Μπορείς φέτος ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό σε ποιον μαγευτικό και ταυτόχρονα εξωτικό προορισμό θα περάσει τα Χριστούγεννα η Ελένη Μενεγάκη με την οικογένειά της αλλά... αξέχαστη έχει μείνει η επιλογή που έκανε τον Δεκέμβριο του 2018...

Μπορεί ο επίγειος παράδεισος της Ελένης Μενεγάκη να είναι τα Άχλα και το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που διατηρεί εκεί ο σύζυγός της, Όναρ (δείτε εδώ πόσο κοστίζει η πιο φθηνή βίλα του συγκροτήματος), αλλά κατά καιρούς έχει κάνει τις αποδράσεις της και σε... πολύ φαντασμαγορικά μέρη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι το 2018 είχε κλείσει για τη διαμονή του ένα resort spa πολλών αστέρων στις Μαλδίβες, το οποίο αποτελείται από 11 πολυτελείς βίλες, με όλα τα comforts και φυσικά προσφέρει απίστευτη θέα. Όσον αφορά στις τιμές, αυτές ξεκινούν από 1.840 ευρώ τη βραδιά, ενώ στο παρελθόν το έχουν επιλέξει για τις διακοπές τους πολλοί celebrities.

Πρόκειται για το Sovena Fushi , ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδίβες.

Το ξενοδοχείο που έμεινε η Μενεγάκη στις Μαλδίβες

Μενεγάκη

Μενεγάκη Μαλδίβες

Στα δωμάτια υπάρχει ένα κλιματιστικό, ένας ανεμιστήρας, ένα σαλόνι, μια κουζίνα κι ένα μπάνιο. Στα περισσότερα δωμάτια υπάρχει ένα μπαλκόνι με θέα. Η θέα προς τη θάλασσα σε πολλά καταλύμματα δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον. Οι πελάτες μπορούν να κοιμούνται με άνεση σε ένα κρεβάτι "Kingsize". Για τους μικρούς ταξιδιώτες υπάρχουν παιδικά κρεβάτια. Επιπλέον, υπάρχουν ένα χρηματοκιβώτιο κι ένα γραφείο και, έναντι χρέωσης, παρέχονται ένα μίνι μπαρ. Για μια διαμονή όλο ανέσεις φροντίζουν ένα ψυγείο, ένα μίνι ψυγείο και μια μηχανή του καφέ/τσαγιού.

Μενεγάκη  διακοπέςΜενεγάκη ΠαντζόπουλοςΜενεγάκη  ταξίδι

Ο εξοπλισμός ολοκληρώνεται με μια πρόσβαση στο διαδίκτυο, ένα τηλέφωνο, μία τηλεόραση, ένα ραδιόφωνο, ένα στερεοφωνικό συγκρότημα, ένα ψηφιακό δισκόφωνο, ένα DVD-Player και WiFi. Για μεγαλύτερη άνεση στα δωμάτια προσφέρονται καιφ παντόφλες. Τα μπάνια διαθέτουν ένα ντους και μία μπανιέρα. Ένας στεγνωτήρας μαλλιών και μπουρνούζια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καθημερινή χρήση. Το κατάλυμα προσφέρει οικογενειακό δωμάτιο, δωμάτιο μη καπνιστών και δωμάτιο καπνιστών.

Μενεγάκη  ΧριστούγενναΜενεγάκη ξενοδοχείο ΜαλδίβεςΜενεγάκη ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο προσφέρει στους πελάτες συνολικά 55 δωμάτια. Στην εγκατάσταση βρίσκεται ένα χρηματοκιβώτιο. Το ασύρματο τοπικό δίκτυο στους κοινούς χώρους δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες, να επικοινωνούν με τους δικούς τους. Το κατάλυμα προσφέρει τις ακόλουθες γαστρονομικές επιλογές, ένα εστιατόριο, μία τραπεζαρία κι ένα μπαρ. Χαρά για ψώνια προσφέρουν ένα κατάστημα σουβενίρ και διάφορα καταστήματα. Το οικόπεδο του σπιτιού περιλαμβάνει επίσης εναν όμορφο κήπο και μια παιδική χαρά. Στον επιπρόσθετο εξοπλισμό του ξενοδοχείου ανήκουν ένα δωμάτιο αναψυχής και μία βιβλιοθήκη. Στις προσφορές που παρέχονται συμπεριλαμβάνονται μια υπηρεσία μπέιμπι σίτινγκ, μία φύλαξη παιδιών, μία ενοικίαση DVD, υπηρεσίες μετάφρασης, ένα ρουμ-σερβις κι ένα καθαριστήριο.

Μενεγάκη σπίτιΜενεγάκη σπίτι πισίναΜενεγάκη ξενοδοχειο μαλδίβες φωτογραφίεςΜενεγάκη καλοκαιρινός προορισμόςΜενεγάκη  ΌναρΜενεγάκη λεφτάΜενεγάκη περιουσία

Η συνολική περιουσία της οικογένειας Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος: Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz και παρόλο που επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αρκετές φορές έχουν βγει στην επιφάνεια λεπτομέρειες για τη ζωή τους, όπως αυτήν, που γνωστό περιοδικό έφερε στη δημοσιότητα τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Όπως λοιπόν έχει γράψει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, η περιουσία του Ματέο Παντζόπουλου αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ (δείτε εδώ το σκάφος του). Ο επιχειρηματίας, είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Από την άλλη, η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη περιλαμβάνει την βίλα στα Μελίσσια, αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ, ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο (δείτε εδώ φωτογραφίες), της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζονται, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι τώρα προστέθηκε και η νέα μονοκατοικία που έχτισε πριν από λίγους μήνες στην Γλυφάδα η Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ φωτογραφίες του σπιτιού).