Άβαφη, με μαύρα γυαλιά ηλίου και πορτοκαλί σετ - "Λάμπει" στο πλευρό του Στέλιου Μανουσάκη η Μαρία Ηλιάκη

Που τους εντόπισε ο φακός του youweekly.gr;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Ηλιάκη είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ αυτή την περίοδο, καθώς ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, πήρε την απόφαση να μετακομίσει επαγγελματικά στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να μετακομίσει και ολόκληρο το σπίτι του, μαζί με την παρουσιάστρια και το παιδί τους, κάνοντας μία νέα αρχή στην Ελλάδα.

Το γεγονός αυτό, λοιπόν, την χαροποίησε ιδιαίτερα, διότι δεν χρειάζεται να τον αποχωρίζεται και η κόρη τους να μεγαλώνει μακριά από τον πατέρα της, ενώ την εξυπηρετεί ακόμη περισσότερο επειδή και εκείνη ετοιμάζει το νέο της επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση και έτσι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με μετακινήσεις και ταξίδια που θα της τρώνε τον χρόνο και θα την κρατούν πίσω.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαίρετο άνθρωπο και συνάδελφο, Dr. Ιωάννη Βασιλόπουλο που με υποδέχτηκε σαν συνεργάτη στον χώρο του ιατρείου του, στην Λεωφόρο Κηφισίας 22 στο Μαρούσι, όπου πλέον συστεγαζόμαστε! ΥΓ: Στο προφίλ μου δεν θα βλέπετε συχνά ιατρικές αναρτήσεις ή συμβουλές. Την ιατρική την εξασκώ πάντα κοιτώντας την ασθενή μου στα μάτια με σεβασμό και ειλικρίνεια», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο Στέλιος Μανουσάκης.

Κάτω από την ανάρτηση αυτή, έσπευσε να σχολιάσει η Μαρία Ηλιάκη γράφοντας, “Σ’ αγαπώ” με τον ίδιο να απαντά, “Κι εγώ”.

Η εμφάνιση της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη στους δρόμους της Αθήνας

Φαίνεται, μάλιστα, πως από τότε που η επιστροφή έγινε μόνιμη, έχουν προσαρμοστεί πλήρως στους ρυθμούς της πόλης και συχνά το ζευγάρι βγαίνει για να απολαύσει λίγες ρομαντικές στιγμές. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly τους εντόπισε τις προάλλες στους δρόμους της Αθήνας, με την Μαρία Ηλιάκη να λάμπει δίπλα στον καλό της.

Είχε επιλέξει να φορέσει ένα έντονο πορτοκαλο-κόκκινο σετ, το οποίο συνδύασε με ένα μπεζ παλτό και παπούτσια στην ίδια απόχρωση, ενώ είχε αφήσει τα μαλλιά της ατιμέλητα, δεν ήταν βαμμένη και φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου.

Ο Στέλιος Μανουσάκης από την άλλη πλευρά, φορούσε ένα μπεζ παντελόνι, μπλε σακάκι και ζιβάγκο μπλουζάκι και μαύρα παπούτσια.

Μαρία Ηλιάκη Στέλιος Μανουσάκης βόλτα