Μαζί στην πρόβα νυφικού - Μία ανάσα πριν τον γάμο ο Σάκης Αρσενίου και η εγκυμονούσα σύντροφός του, Αναστασία

Δείτε τα πρώτα πλάνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σάκης Αρσενίου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, μιας και η σύντροφός του είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί και καρπό του έρωτά τους, ενώ πριν από λίγο καιρό ο ίδιος έκανε πρόταση γάμου στην μέλλουσα μαμά (δείτε εδώ το συγκινητικό στιγμιότυπο με τα καπνογόνα στο σκάφος).

Οι ετοιμασίες φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει και, μάλιστα, σιγά σιγά ολοκληρώνονται, με το ζευγάρι να πηγαίνει μαζί στην πρόβα νυφικού. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 9/1, το επόμενο Σαββατοκύριακο δηλαδή, καθώς έχουν αποφασίσει πως δεν θέλουν να περιμένουν να γεννηθεί το μωρό τους.

Για πρόβα νυφικού ο Σάκης Αρσενίου και η σύντροφός του

Ο τραγουδιστής μαζί με την σύντροφο του, Λαμπρινή, περιμένουν ένα αγοράκι και θέλουν να του δώσουν το όνομα του πατέρα του "Κωνσταντίνος". Την ώρα που είπε ο τραγουδιστής το φύλο και το όνομα, ήταν φανερή η συγκίνηση του.

«Περιμένουμε τον γιο. Είμαι χαρούμενος, τρελαμένος, είναι λογικό. Θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Κωνσταντίνος», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η κίνηση του τραγουδιστή είναι αρκετά τολμηρή, διότι πολλοί θεωρούν πως είναι γρουσουζιά ο γαμπρός να βλέπει την νύφη με το φόρεμά της πριν πραγματοποιηθεί το μυστήριο, αλλά δεν φαίνεται να τους απασχολούν αυτές οι προκαταλήψεις, αφού είναι σίγουροι για την αγάπη τους.

Μάλιστα, όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στην κάμερα του Mega Καλημέρα, με τα χαμόγελά τους να μεταφέρουν το ευχάριστο κλίμα στο πλατό της εκπομπής.