"Κλάμα" στο Πρωινό μας: Δεν κουνιέται τίποτα στο πρόσωπο της Χριστοπούλου - «Από την άλλη βδομάδα που θα φύγει το μπότοξ...»

Γελάει και μόνη της!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Στο Πρωινό μας στο ΣΚΑΪ πολλές φορές έχουν τσακωθεί οι γυναίκες του πλατό μεταξύ τους στον αέρα (δείτε εδώ τι συνέβη με την Χριστοπούλου και την Γραμμέλη), ωστόσο εάν κάτι έχουν κοινό είναι οι γνώσεις τους για την μόδα και την ομορφιά, με αποτέλεσμα πάντα να τα βρίσκουν και να γελούν γι' αυτό.

Συζητούν, δηλαδή, ανοιχτά, για τα ρούχα που επιλέγουν να φορούν στο πλατό, αλλά και για το μακιγιάζ ή τις επεμβάσεις που μπορεί να κάνουν.

Η αποκάλυψη της Έλενας Χριστοπούλου για το μπότοξ που έκανε

Στις 19/12, για παράδειγμα, η Φαίη Σκορδά έκανε την είσοδο της στο πλατό της εκπομπής φορώντας ένα μαύρο σύνολο το οποίο ήταν γεμάτο πούπουλα στο στήθος. Μάλιστα, μας έδειξε το πρωινό της το οποίο ήταν Τσια, για όσους δεν ξέρουν είναι μικροί μαύροι σπόροι από το φυτό Salvia hispanica, το οποίο προέρχεται από την Κεντρική και Νότια Αμερική και συγκαταλέγονται στα πιο υγιεινά τρόφιμα στον πλανήτη.

Το γεγονός λοιπόν πως η παρουσιάστρια φορώντας πούπουλα, έτρωγε σπόρους, έκαναν την Έλενα Χριστοπούλου να την πει "κοτοπουλάκι".

«Έλα Παναγία μου πρωί πρωί. Μπαίνεις σαν κοτοπουλάκι μέσα με τα πέπουλα, τρως και αυτό», της είπε χαρακτηριστικά με την Φαίη Σκορδά να γελάει.

Την Τετάρτη 4/1, όμως, η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε μόνη της στο γεγονός πως έχει κάνει μπότοξ και δεν μπορεί να κουνήσει τίποτα στο πρόσωπό της, με αποτέλεσμα να μην φαίνονται οι αντιδράσεις της. Φυσικά, όλοι ξέσπασαν σε γέλια όταν εκείνη προσπάθησε να χαμογελάσει, με την ίδια να εξηγεί ότι σε λίγες ημέρες θα περάσει η δράση και θα μπορεί να κάνει περισσότερες γκριμάτσες.

«Η Ελεάννα λέει "παιδιά, γελάστε λίγο". Εγώ δεν μπορώ να γελάσω, από την άλλη βδομάδα που θα φύγει το μπότοξ θα μπορώ...», είπε χαρακτηριστικά κατά την είσοδό της.