Τους κοιτούσε όλο το μαγαζί - Τα "καυτά" φιλιά της Μπάγιας Αντωνοπούλου με τον σύντροφό της στα μπουζούκια

Ψηλός, μελαχρινός με μούσια και δημοσιογράφος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι μία από τις δημοσιογράφους με τις οποίες ο Γιώργος Παπαδάκης συνεργάστηκε με μεγάλη επιτυχία. Η ίδια, βέβαια, πλέον ακολουθεί την δική της πορεία. Δεν γνωρίζουμε πολλά για την προσωπική της ζωή, πέρα από το γεγονός πως διατηρούσε μία μεγάλη σχέση, η οποία ωστόσο κατέληξε στον χωρισμό (δείτε εδώ τον πρώην της).

Ωστόσο, πλέον έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός άλλου άντρα, ο οποίος ακούει στο όνομα, Νίκος Κώτσης, ο οποίος είναι επίσης δημοσιογράφος. Οι δυο τους είναι αρκετό καιρό μαζί, αλλά φαίνεται πως δεν σκέφτονται τον γάμο.

Το "έκαψε" η Μπάγια Αντωνοπούλου με τον σύντροφό της στα μπουζούκια

«Νομίζω ότι ο γάμος με την έννοια που τον έχουμε μάθει ως ελληνική κοινωνία γίνεται για τον κοινωνικό περίγυρο και όχι για τον πραγματικά συντροφικό δεσμό» ανέφερε η Μπάγια Αντωνοπούλου και τόνισε πως, μετά τα 30 τους χρόνια, οι γυναίκες όπως και η ίδια, ειδικά αν είναι ελεύθερες, ακούν όλο και περισσότερο τις άβολες ερωτήσεις περί γάμου και απόκτησης ενός παιδιού.

«Εγώ θα έκανα έναν γάμο, είτε θρησκευτικό, είτε πολιτικό, εάν ήμουν σίγουρη ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα ήθελα να γεράσω μαζί. Όχι επειδή ήρθε η ώρα να κάνεις παιδί ή ήρθε η ώρα να αποκατασταθείς. Γι’ αυτό και μέχρι τώρα δεν έχω παντρευτεί. Το έχω δουλέψει με ψυχοθεραπεία», είχε δηλώσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Αυτό δεν τους εμποδίζει, προφανώς, από το να περνούν καλά και να απολαμβάνουν την ζωή τους και τον έρωτά τους. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του youweekly τους εντόπισε τις προάλλες στα μπουζούκια σε τρυφερά τετ α τετ, ανταλλάσσοντας "καυτά" φιλιά και διασκεδάζοντας μέχρι πρωίας.

Πρόκειται για ένα άλλο πρόσωπο της σοβαρής δημοσιογράφου που σπάνια βλέπουμε, το οποίο της πηγαίνει πολύ! Η ίδια ήταν ντυμένη στα μαύρα, με έναν κορσέ ο οποίος αναδείκνυε το κορμί της, ενώ εκείνος δίπλα της φορούσε ένα μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο. Η εικόνα τους έκανε όλο τον κόσμο να γυρνάει το κεφάλι τους προς το μέρος τους.

Μπάγια Αντωνοπούλου σύντροφος

Μπάγια Αντωνοπούλου μπουζούκια

Μπάγια Αντωνοπούλου 'καυτά' φιλιά

Μπάγια Αντωνοπούλου σχέση