Ο κακός χαμός στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα: «Είστε άθλια υποκείμενα» - "Πάγωσε" η Μαρία Αναστασοπούλου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο κακός χαμός στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα: «Είστε άθλια υποκείμενα» -

Σήμερα 4/1 η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, έκανε έναρξη χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη. Η Μαρία Αναστασοπούλου καλημέρισε τους τηλεθεατές της χωρίς τον συμπαρουσιαστή της στην διπλανή καρέκλα, αφού τη θέση του πήρε συνεργάτης του για να την βοηθήσει με την ροή των θεμάτων.

Γενικά ο παρουσιαστής το τελευταίο διάστημα βρέθηκε αρκετές ημέρες εκτός πλατό λόγω της υγείας του, καθώς νόησε με κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Σήμερα όμως, όπως και για αύριο, δεν θα βρίσκεται στο πλατό, λόγω ενός προγραμματισμένου ταξιδιού.

Ο τσακωμός στον αέρα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα

Σήμερα ωστόσο που λείπει, επικράτησε κακός χαμός στο πλατό, με την Μαρία Αναστασοπούλου να τα "χάνει" και να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα. Οι καλεσμένοι της όμως, δεν μπορούσαν με τίποτα να κατεβάσουν τους τόνους.

Την ώρα που γινόταν λόγος περί δημοκρατίας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση το τελευταίο διάστημα, ο Άδωνις Γεωργιάδης άρχισε να λέει: «Ο Νάσος Ηλιόπουλος, ως κνίτης, ως κομμουνιστής, όπως είναι ο ίδιος αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας…».

«Πάντως φασίστας δεν είμαι, δόξα τω Θεώ, να πουλάω βιβλία του Πλεύρη για τους Εβραίους…», απάντησε τότε ο Νάσος Ηλιόπουλος διακόπτοντας τον.

«Όταν θαύμαζες τον Στάλιν και τον Τσαουσέσκου…», ανταπάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον κ. Ηλιόπουλο να αντεπιτίθεται λέγοντας πως είναι «κλόουν».

«Παρουσιάζω στον ελληνικό λαό το δήθεν μειλίχιο ύφος του Νάσου Ηλιόπουλου», συνέχισε έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης και δήλωσε: «Είστε άθλια υποκείμενα, σας έχει σιχαθεί ο ελληνικός λαός», αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.