Οι γυναίκες με παγέτες και οι άντρες με γραβάτες - Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία της Νατάσας Παζαΐτη & του Κώστα Καραμανλή με τα παιδιά τους

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του Νατάσα Παζαΐτη είναι παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη. Πιο συγκεκριμένα, η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα, που επισφραγίστηκε το 1998 με έναν λαμπερό γάμο (δείτε ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του πολιτικού).

Αρκετά συχνά βλέπουμε την μητέρα τους να πραγματοποιεί διάφορες εξόδους είτε μόνη είτε με τον άντρα της ζωής της είτε και με τα παιδιά της, όμως τα στιγμιότυπα που συνυπάρχουν όλοι μαζί είναι σπάνια (δείτε εδώ μαμά και κόρη να "τα σπάνε" σε έξοδό τους).

Η οικογενειακή φωτογραφία της Νατάσας Παζαΐτη και του Κώστα Καραμανλή με τα δύο παιδιά τους

Πρόσφατα, μάλιστα, η ίδια εντοπίστηκε σε έξοδό της σε νυχτερινό κέντρο και επέλεξε να φορέσει ένα μωβ τοπάκι με στρας στον γιακά και μία μαύρη παντελόνα. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί όπου διασκέδασε η Νατάσα Παζαΐτη και την απαθανάτισε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Χόρεψε, τραγούδησε και πέρασε υπέροχα με την παρέα της, ενώ δε δίστασε να χαμογελάσει στους φωτογράφους που δεν έπαιρναν τα μάτια τους από πάνω της.

Νατάσα Παζαΐτη έξοδοςΝατάσα Παζαΐτη Teatro

Η ίδια, ωστόσο, έκανε την εξαίρεση και φωτογραφήθηκε με όλα τα μέλη της οικογένειάς της και δημοσίευσε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μαμά και κόρη επέλεξαν μακριά φορέματα με παγέτα και διαφορετικές αποχρώσεις, σε ροζ χρυσό και χρυσό συγκεκριμένα αντίστοιχα, ενώ οι άντρες του σπιτιού φορούσαν μαύρο και μπλε κοστούμι με χρωματιστές γραβάτες σε κόκκινη και ροζ απόχρωση.

Η εικόνα αυτή δημοσιεύθηκε την Πρωτοχρονιά, με την σύζυγο του πολιτικού να εύχεται σε όλο τον κόσμο και τους διαδικτυακούς της φίλους κυρίως να έχουν μία καλή χρονιά. Οι αντιδράσεις, φυσικά, ήταν πολλές, αφού τα like και τα σχόλια "έπεφταν βροχή".

Νατάσα Παζαϊτη Κώστας Καραμανλής παιδιά
natasapazaitibhc