Επικοινώνησε μαζί της μετά την γέννα - Η αποκάλυψη της Μπέτυς Μαγγίρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Επικοινώνησε μαζί της μετά την γέννα - Η αποκάλυψη της Μπέτυς Μαγγίρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το απόγευμα της Τρίτης 3/1 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε μαμά για πρώτη φορά, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ο γυναικολόγος της αποκάλυψε ποια είναι η κατάστασή της τις πρώτες ώρες μετά τον τοκετό, αλλά και εκείνη του μωρού της, ενώ ένας ένας οι διάσημοι άρχισαν να τους στέλνουν ευχές μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα.

Πρώτη απ' όλους ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA θέλησε να μιλήσει για τον πρώην της και την νέα του οικογένεια, ενώ αργότερα ακολούθησε και άλλη μία παρουσιάστρια.

Οι ευχές της Μπέτυ Μαγγίρα για την γέννηση του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Το παιδί θα το πούνε Βλάσση, όπως λένε και τον πατέρα του Βασίλη. Αν δεν κάνω λάθος, επειδή γνωρίζω και τις αδελφές του Βασίλη, είναι το 8ο εγγόνι που αποκτά ο κύριος Βλάσσης με τη σύζυγό του. Αυτή την περίοδο περιμένουμε αρκετές κοπέλες από την showbiz να γεννήσουν και η Κωνσταντίνα είναι η πρώτη, έκανε ποδαρικό. Χαιρόμαστε πάρα πολύ. Να τους ζήσει μέσα από την καρδιά μας και πάνω από όλα να είναι γερό και καλότυχο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο λόγος για την Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία μέσα από το "Ποιος είναι πρωινιάτικα" στο OPEN αποκάλυψε πως της έστειλε μήνυμα και εκείνη επικοινώνησε ήδη μαζί της παρά την ταλαιπωρία και την κούραση που μπορεί να βιώνει αυτές τις ώρες (δείτε εδώ την εγκυμοσύνη που ανακοινώθηκε στο πλατό χθες).

«Της ευχηθήκαμε, μας απάντησε. Μας ευχαρίστησε, πανέμορφή μου κουμπάρα, ευχαριστώ για το πανέμορφη. Μέσα σε όλη την τρέλα να γεννήσει κλπ μου απάντησε, με είπε και πανέμορφη», επισήμανε η ίδια.

«Να τους ζήσει, να το χαίρονται το μωράκι τους, είναι μία πολύ ευχάριστη στιγμή για ένα ζευγάρι», συμπλήρωσε, ενώ η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε πως ο γιος τους έχει γεννηθεί την ίδια ημέρα με την αδερφή της, η οποία είχε γενέθλια χθες.