Μανούλα για πρώτη φορά πρώην παίκτρια του Nomads

Η φωτογραφία με την αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μανούλα για πρώτη φορά πρώην παίκτρια του Nomads

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε μερικούς μήνες μια πρώην παίκτρια του Nomads, η οποία έκανε γνωστή την εν λόγω ευχάριστη είδηση μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ έγκυος για δεύτερη φορά είναι και μια πολύ γνωστή παρουσιάστρια.

Πρώην παίκτρια του Nomads περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου ποζάρει με τον αγαπημένο της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους, στο οποίο έχουν στολίσει το υπερηχογράφημα του μωρού της.

Φορώντας, μάλιστα, ένα oversized φόρεμα, η μέλλουσα μανούλα πόζαρε με την φουσκωμένη της κοιλίτσα κι έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «2️⃣0️⃣2️⃣????‍????‍????»

Ο λόγος για την Τόνια Σολανάκη, η οποία η έχει αποφοιτήσει από στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει πτυχίο ναυαγοσωστικής, massage Shiatsu, προπονητικής και διαιτησίας στην υδατοσφαίριση.

Είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδας πόλο σε όλες τις κατηγορίες. Έχει κατακτήσει πανελλήνια μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες και πολλές διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Αγωνίζεται στην Α1 γυναικών στο πρωτάθλημα πόλο, ενώ στο παρελθόν, με την ομάδα Club Esportiu Mediterrani της Βαρκελώνης, κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ισπανίας και αναδείχθηκε 2η σκόρερ. Το 2013 αγωνίστηκε με την ομάδα του Sydney, Balmain Tigers.

Οι σπουδές της είναι πάνω στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση όμως δεν ασχολήθηκε ποτέ με αυτό. Πριν 8 χρόνια και συγκεκριμένα το 2010 κέρδισε τον τίτλο Star Πελοπόννησος.

Πρώην παίκτρια του Nomads περιμένει το πρώτο της παιδάκι