«Σε μία φάση της ζωής μου που με προβλημάτιζε, είχα ανάγκη...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Από την επίσκεψή της στον ναό του Ταξιάρχη Μανταμάδου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
instagram / imaleskou
instagram / imaleskou

Εκτός τηλεόρασης βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία έχει επιλέξει να αποστασιοποιηθεί και να κρατήσει για λίγο την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παραχωρώντας ελάχιστες συνεντεύξεις.

Ωστόσο, πρόσφατα "έσπασε" την σιωπή της στον Χάρη Λεμπιδάκη και την εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς, μιλώντας για την ζωή της τους τελευταίους μήνες αλλά και αποκαλύπτοντας το επαγγελματικό της μέλλον (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της).

Ταυτόχρονα, ωστόσο, είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, όπως είδαμε, η Ιωάννα Μαλέσκου ταξίδεψε στην Λέσβο και επισκέφθηκε τον ναό των Ταξιαρχών Μανταμάδου.

Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μια φωτογραφία από τον ναό συνοδευόμενο από ένα μακροσκελές κείμενο, με την ίδια μεταξύ άλλων να παραδέχεται ότι ένιωσε την απόλυτη γαλήνη και ήταν κάτι που χρειαζόταν μετά από μία δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Μου γράψατε τόσα πολλά για τον Ταξιάρχη Μανταμάδου! Αφότου επισκέφθηκα το ναό, αντιλήφθηκα όσα μου περιγράφατε. Άναψα το κεράκι μου, προσευχήθηκα και άκουσα, με μεγάλη προσήλωση, την ιστορία για την εικόνα, τις διαφορετικές «όψεις» του Ταξιάρχη που καταγράφονται από πιστούς, τα τάματα, και το ναό.

Σε μια φάση της ζωής μου, που έχω αφήσει πίσω μου ό,τι με βάραινε, με προβλημάτιζε ή με έθλιβε, είχα ανάγκη από φως. Δεν ξέρω αν το πιστεύετε ή όχι, πάντως βγαίνοντας από το ναό, ακόμα και στον προαύλιο χώρο, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και ενέργεια, με πλημμύρισε με ανακούφιση, αισιοδοξία και λαχτάρα για όσα η ζωή θα μου/μας φέρει. Κάθε φορά που θα επισκέπτομαι το νησί, θα ανάβω πάντα το κεράκι μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Μαλέσκου.