«Θέλω να κάνω μια πολύ σοβαρή ανακοίνωση» - Η Κατερίνα Στικούδη απαντά ανοιχτά στις φήμες εγκυμοσύνης

Το βίντεο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θέλω να κάνω μια πολύ σοβαρή ανακοίνωση» - Η Κατερίνα Στικούδη απαντά ανοιχτά στις φήμες εγκυμοσύνης

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες με την Κατερίνα Στικούδη και τα δημοσιεύματα που την θέλουν να περιμένει το δεύτερη παιδάκι της με τον Βαγγέλη Σερίφη, λίγο καιρό μετά τον ερχομό του γιου τους.

Η όμορφη τραγουδίστρια σε μερικές γραμμές δεν θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με τα προσωπικά της για αυτό και την πρώτη της εγκυμοσύνη την αποκάλυψε λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει, αφού ήθελε να το κρατήσει μόνο για την ίδια και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Δεν ήθελα να πουλήσω τον γάμο μου. Δεν το σκέφτηκα καθόλου εμπορικά. Για μένα, εκείνη η μέρα ήταν η επισφράγιση της αγάπης μας. Μια στιγμή χαράς για εμάς και τις οικογένειές μας. Τι δουλειά είχαν λοιπόν οι κάμερες; Επιλέξαμε αυτό το μέρος γιατί από εκεί κατάγονται οι συγγενείς του Βαγγέλη (σ.σ. Σερίφη, του συζύγου της), ήθελα κάτι παραδοσιακό. Και πέρασα καταπληκτικά», είχε δηλώσει μάλιστα για τον γάμο της η ίδια.

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν κυκλοφορούν στα social media φήμες πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της. Τις εν λόγω φήμες πυροδότησε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγες ώρες μετά τον τελικό του Just the 2 of us (δείτε εδώ ποιον βγήκε νικητής).

Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη στις φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης

Ορισμένοι followers της άρχισαν να υποπτεύονται πως είναι έγκυος για δεύτερη φορά με αποτέλεσμα να την ρωτάνε στα σχόλια, ένα μάλιστα της ευχήθηκε με το "καλό το δεύτερο παιδάκι". (δείτε εδώ την φωτογραφία με τα σχόλια).

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσα από ένα βίντεο που έδειχνε την ενόχλησή της.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο προκειμένου να ευχηθεί για τη νέα χρονιά αλλά και να δώσει τέλος σε όσα ακούγονται. «Θέλω να κάνω μια πολύ σοβαρή ανακοίνωση… και επίσημα πλέον. Φέτος τα Χριστούγεννα έφαγα και μελομακάρονο και κουραμπιέ. Δεν είμαι έγκυος!», αποκάλυψε στο βίντεο.