«Με βολέψει, δεν με βολέψει, μου τα έχει κάνει τέτοια…» - Ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη με σχόλια των followers της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με βολέψει, δεν με βολέψει, μου τα έχει κάνει τέτοια…» - Ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη με σχόλια των followers της

Μια ακόμη επίσκεψη στον γυναικολόγο της πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 4/1 η Ιωάννα Τούνη, μαζί με την κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη μάλιστα η δεύτερη δημοσίευσε ένα Instagram story από τον υπέρηχο όπου φαίνεται ολοκάθαρα το πρόσωπό του μικρού αγοριού (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Να υπενθυμίσουμε ότι μαζί της δεν ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς ένα από τα δύο σκυλάκια του αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα.

«Ξέρω ότι το κάνεις από ενδιαφέρον αλλά είναι λίγο αγχωτικό… σπίτι είμαι με τον φίκο δεν γέννησε ακόμα. Σήμερα ήταν μία δύσκολη μέρα από το πρωί γιατί το ένα σκυλάκι μας δεν είναι καθόλου καλά! Τι να σας πω τώρα τι περνάμε... Δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, όλοι τρέχουμε από πίσω του… δεν έχω γεννήσει ακόμη όταν με το καλό γεννήσω θα σας κάνω εγώ story και θα σας πω γέννησα όλα καλά... Μη με αγχώνεται! Εδώ είναι το έχω ορκίζομαι, εδώ μέσα είναι ακόμα....», είπε χαρακτηριστικά στα βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη το απόγευμα της Δευτέρας 2/1 (δείτε εδώ τα βίντεο).

Χθες, όμως, η Ιωάννα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο Δημήτρης αναγκάστηκε να φύγει, καθώς το σκυλάκι έπρεπε να δει γιατρό στην Αθήνα.

«Το σκυλάκι μας ξεκίνησε αγωγή με χάπια, δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει για αυτό το λόγο κιόλας χρειάστηκε να κατέβει για να κάνει μαγνητική γιατί στην Θεσσαλονίκη δεν έχουμε. Ελπίζω να μην σπάσουν τα νερά μου και να μην γεννήσω μόνη μου. Ελπίζω να προλάβει να έρθει ο Δημήτρης ή αύριο ή μεθαύριο», εξήγησε η Ιωάννα Τούνη.

Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της η Ιωάννα Τούνη

Μετά τον γυναικολόγο λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της για αυτό και πήγε στο κομμωτήριο προκειμένου να βάψει την ρίζα της αλλά και να κουρευτεί.

Μάλιστα, αποφάσισε να κάνει και μια αλλαγή στην εμφάνισή της και να κόψει αφέλειες, ωστόσο πολλές διαδικτυακές της φίλες της πρότειναν να μην το κάνει, καθώς δεν είναι καθόλου βολικές!

Παρόλα αυτά, εκείνη έδωσε την απάντησή της μέσα από ένα βίντεο:

«Το έκανα! Λοιπόν, ρίζα, θεραπεία, κούρεμα. Ναι, όλο το μαλλί είναι δικό μου, μην με ρωτήσεις. Υπάρχει εδώ πέρα πολύ πράμα. Με βολέψει, δεν με βολέψει, κορίτσια μου τα έχετε κάνει τέτοια», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα.