«Η χυδαιότητα σε όλο της το μεγαλείο» - Έξω φρενών η εγκυμονούσα Τζούλια Κόλλια με την πρόταση που δέχτηκε

Η οργισμένη απάντησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / juliakollia
Instagram / juliakollia

Έγκυος για πρώτη φορά είναι η Τζούλια Κόλλια, την οποία γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, με την ίδια να ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη.

Η Τζούλια είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της πριν από μερικές μέρες, από μια ανάρτηση που έκανε μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αναφέροντας μάλιστα πως έχει κλείσει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

«Ο charmie (αυτό το πλασματάκι που το τελευταίο 1 χρόνο έχει αλλάξει τη ζωή μας) κι εγώ στη κυριολεξία ξαφνιάσαμε τον μπαμπά @makrygiorgis.plasticsurgeon όταν εμφανίστηκε μπροστά του από το πουθενά με το τεστ στο στόμα. Να λοιπόν ο λόγος που το τελευταίο καιρό απέχω λίγο από τα social, ο λόγος που η ρίζα μου κοντεύει να φτάσει στα αυτιά και ο λόγος που νιώθω συνεχώς εξαντλημένη!

Τα συναισθήματα αυτούς τους 3 μήνες πιο έντονα από ποτέ…εναλλαγές διάθεσης για κάτι παντελώς νέο και πρωτόγνωρο! Ήρθε η στιγμή λοιπόν και για εμάς @makrygiorgis.plasticsurgeon να υποδεχτούμε το πρώτο μας μπεμπάκι????σε λίγους μήνες από τώρα⏳», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Το σχόλιο που δέχτηκε η Τζούλια Κόλλια για την εγκυμοσύνη της & η απάντησή της

Οι ευχές που έχει δεχτεί είναι φυσικά πολλές ωστόσο σε μία από τις αναρτήσεις της, η Τζούλια Κόλλια δέχτηκε μια άκρως χυδαία πρόταση από έναν άγνωστο άνδρα.

Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να του απαντήσει χωρίς να κρύψει παράλληλα την έντονη ενόχλησή της: «Είσαι χυδαίος! Πραγματικά κάτω από αυτή τη φωτογραφία μπήκες σε διαδικασία να κάνεις αυτό το σχόλιο; Αλλά βέβαια… «άνδρες» σαν εσένα έχουν μάθει μόνο να πληρώνουν για να είναι με κάποια γυναίκα! Συγχαρητήρια στους γονείς σου για την ανατροφή που σου έδωσαν».

Το σχόλιο που δέχτηκε η Τζούλια Κόλλια για την εγκυμοσύνη της & η απάντησή της