Ανανέωσε το συμβόλαιο του στον αέρα του Happy Day - H Σταματίνα Τσιμτσιλή του έδωσε να υπογράψει χαρτί

Έδειξε στην κάμερα το χαρτί των υπογραφών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανανέωσε το συμβόλαιο του στον αέρα του Happy Day - H Σταματίνα Τσιμτσιλή του έδωσε να υπογράψει χαρτί

Γνωστό είναι ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα βρίσκεται στον αέρα του ALPHA με το Happy Day για ακόμη δυο χρόνια, καθώς όπως ανακοίνωσε έχει υπογράψει με το κανάλι νέο συμβόλαιο. Ήταν μια απόφαση δύσκολη, ωστόσο, δεν ήθελε να αφήσει την ασφάλεια για κάτι καινούργιο.

«Φέτος έχω ανανεώσει είμαι για άλλα δυο χρόνια στον ALPHA. Είμαι πολύ χαρούμενη πήρα πολύ συνειδητά αυτή την απόφαση αν και δύσκολα», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια σε έξοδο της.

Το Happy Day σημειώνει μέχρι και σήμερα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης παρά τον δύσκολο ανταγωνισμό την οποία παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή από το 2014.

Και άλλο πρόσωπο ανανέωσε με το Happy Day του ALPHA

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος βρέθηκε χθες 4/1 καλεσμένος στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ, όπου μίλησε για την νίκη του στο J2US, η οποία μάλιστα έφερε και μεγάλες αντιδράσεις λόγω της Φωτεινής Δάρρα.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στο Happy Day, λέγοντας πως δεν ξέρει αν θα βρίσκεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή, αφού ακόμη δεν έχουν γίνει συζητήσεις μιας και είναι πολύ νωρίς.

Σήμερα 5/1 λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έπαιξε στον αέρα το απόσπασμα με τους συνεργάτες της να σχολιάζουν τα όσα είπε. Εκείνη την στιγμή λοιπόν, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τους, έχοντας υπογράψει ένα άτυπο χαρτί.

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος έχει πολύ καλές σχέσεις με όλους στην εκπομπή, όπως έχει αναφέρει πολλές φορές τόσο στο πλατό όσο και καλεσμένος σε άλλες εκπομπές. Βγαίνει καθημερινά στον αέρα με την δική του μοναδική στήλη και χαρίζει άλλον αέρα...