J2US: Όλοι χειροκρότησαν τους νικητές εκτός από τη Φωτεινή Δάρρα - Τι συνέβη

Οι αποκαλύψεις του Λευτέρη Μητσόπουλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Όλοι χειροκρότησαν τους νικητές εκτός από τη Φωτεινή Δάρρα - Τι συνέβη

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα, την οποία ενσαρκώνει ο Αντώνης Παπαηλίας (δείτε εδώ πως είναι χωρίς την μεταμφίεση) ήταν οι μεγάλοι νικητές του J2US, ένα ζευγάρι που θεωρήθηκε από πολλούς outsider, ωστόσο τα κατάφερε και κατέκτησε την πρώτη θέση.

«Είμαστε στον αέρα, δεν ξέρουμε πού πατάμε και πού βρισκόμαστε. Νικητές είμαστε και τα 4 ζευγάρια. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που το σηκώσαμε. Είναι ένα απλό βραβείο που έχει συναισθηματική αξία, πάνω από όλα έγινε για καλό σκοπό. Ευχαριστούμε τον Νίκο Κοκλώνη για αυτό το ταξίδι, τους κριτές για τα πανέμορφα λόγια που δεχτήκαμε. Ευχόμαστε το 2023 να είναι πολύ καλύτερο από το 2022», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Λευτέρη μετά το τέλος του μουσικού σόου (δείτε εδώ το βίντεο).

Άξιο απορίας είναι μάλιστα πως όταν ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως το συγκεκριμένο ζευγάρι ήταν αυτό που νίκησε, όλοι οι υπόλοιποι φιναλίστ έσπευσαν να τους χειροκροτήσουν, εκτός από την Φωτεινή Δάρρα, που είχε διαρκώς τα χέρια της πίσω στην μέση της.

Ο Λευτέρης μάλιστα αποκάλυψε σήμερα 3/11 στην εκπομπή Happy Day, όπου συμμετέχει καθημερινά, πως η Φωτεινή Δάρρα να πειράχτηκε λίγο που δεν κέρδισε εκείνη με τον Πάνο Τριανταφύλλου.

«Ίσως η Φωτεινή Δάρρα να πειράχτηκε λίγο. Αν και εγώ πίστευα ότι θα το πάρουν τα παιδιά γιατί και ο Πάνος έχει πολύ ωραία φωνή και έχουν περάσει πολύ ωραία μηνύματα και με εικόνα και με τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει να κάνει μόνο με τη φωνή, είναι το κοινό. Ακόμα και αν δεν έχεις φωνή, αν το κοινό σε συμπαθεί μπορεί να σε κρατήσει μέσα», τόνισε.