Ευχάριστα νέα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Το ανακοίνωσε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού μας

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram - Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Instagram - Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (δείτε εδώ ποιος είναι ο σύντροφός της) διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο στα επαγγελματικά της, αφού μετά το ξαφνικό της τέλος από τον ALPHA υπέγραψε με τον ΣΚΑΙ που παρουσίασε το Love Island. Ωστόσο, το ριάλιτι αυτό δεν έκανε την επιτυχία που θα περίμενε κανείς και κόπηκε πρόωρα (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο), με αποτέλεσμα το διάσημο μοντέλο να παραμείνει εκτός τηλεόρασης για το επόμενο διάστημα.

Ωστόσο, το κανάλι έχει σχέδια για πολλά σόου για το επόμενο διάστημα και μιας που το My Style Rocks ξεκινά ένα από τα επικρατέστερα ονόματα για την κριτική επιτροπή είναι το δικό της. Δεν θα μπορούσε να είναι η παρουσιάστρια αυτού, διότι ο σταθμός έχει ήδη προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση για την Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ήδη δοκιμαστεί στο Style Me Up κατά κάποιο τρόπο ως κριτής, αλλά και στο GNTM επομένως η θέση αυτή θα της ταίριαζε γάντι.

Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Μας σύστησε αυθεντικές προσωπικότητες που έκαναν αίσθηση στο χώρο της μόδας και όχι μόνο. Το MY STYLE ROCKS, η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή, επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, ανατρεπτική όπως πάντα, με φρέσκιες ιδέες και πρόσωπα που διαθέτουν στυλ, άποψη και φαντασία!

Το στυλ θα ροκάρει ξανά στις οθόνες μας και η Κατερίνα Καραβάτου θα το απογειώσει με την επιστροφή της στην τηλεόραση. Δυναμική προσωπικότητα και συνάμα συναισθηματική, με διεισδυτική αντίληψη και ευθύτητα, η δημοφιλής παρουσιάστρια θα βρίσκεται καθημερινά στον ΣΚΑΪ για να ενισχύσει την ψυχαγωγική, απογευματινή ζώνη του σταθμού, φέρνοντας μαζί της την πολύχρονη τηλεοπτική εμπειρία της και όλα όσα την έχουν κάνει ξεχωριστή και αγαπητή.

Η Κατερίνα θα μας συστήσει τις διαγωνιζόμενες που θα κυνηγήσουν το όνειρό τους, σε ένα project που τολμά να αναδείξει το διαφορετικό και δίνει την ευκαιρία για μια καριέρα στο χώρο της μόδας. Είναι το πρόσωπο που θα βρίσκεται στο πλευρό τους, και με την αμεσότητά που τη χαρακτηρίζει θα τις βοηθήσει να ξεδιπλώσουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τις κάνουν μοναδικές.

MY STYLE ROCKS με την Κατερίνα Καραβάτου.

Από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και καθημερινά στις 17.00 στον ΣΚΑΪ!», έγραφε η ανακοίνωση.

Την Πέμπτη 5/1, λοιπόν, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας στο ίδιο κανάλι, ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα και για την ίδια, επιβεβαιώνοντας τις φήμες. Μάλιστα, μαζί της έγινε γνωστό πως θα βρίσκονται και άλλα δύο τρανταχτά ονόματα, με τον έναν από του δύο συναδέλφους της να είναι και παλιός της συνεργάτης.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σκουλό, με τον οποίο συνεργάστηκαν στους πρώτους κύκλους του GNTM και φαίνεται πως υπήρχε μεγάλη συμπάθεια ανάμεσά τους. Ο δεύτερος άντρας που θα βρίσκεται στο πλευρό της είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος έχει γράψει ιστορία στο σόου και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό.