Θύμα ληστείας η Μαίρη Μηλιαρέση - Τι συνέβη

Σοκαριστικές εικόνες μέσα από το σπίτι της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δύσκολες ώρες βιώνει η Μαίρη Μηλιαρέση αυτή τη στιγμή, καθώς, μετά την περιπέτεια της υγείας της, όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έπεσε θύμα διάρρηξης. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έλειπε αυτές τις γιορτινές ημέρες εκτός Αθηνών και την Πέμπτη 5/1 που επέστρεψε στο σπίτι της, μόλις πήγε να ανοίξει την πόρτα, αντίκρυσε σοκαριστικές εικόνες.

Τα πράγματά της ήταν πεταμένα στο έδαφος, όλα ανακατεμένα μεταξύ τους, με την ίδια να μην μπορεί να πατήσει πουθενά. Μέχρι και στο μπάνιο της όλα ήταν άνω κάτω. Παρόλο που προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, δεν τα κατάφερε και ξέσπασε κατά τη διάρκεια του βίντεο που δημοσίευσε φωνάζοντας στους ανθρώπους που μπορεί να το έκαναν αυτό.

Θύμα διάρρηξης η Μαίρη Μηλιαρέση

Δεν γνωρίζει πως μπορεί να συνεχίσει από εδώ και πέρα, καθώς για να συμμαζέψει το χάος που δημιούργησαν θα πρέπει να πιάσει κάθε γωνία του διαμερίσματός της και αυτό θα πάρει χρόνο. Φυσικά, επισήμανε πως αισθάνεται πως μάλλον αυτή η χρονιά δεν θα είναι η τυχερή της, αφού για να είναι αυτό το "ποδαρικό" φοβάται ποια θα είναι η συνέχεια.

«Ληστεία ποδαρικό για καλή χρονιά!! Που πας ρε Καραμήτρο; Δεν υπάρχει τίποτα να κλέψεις βλαμμένε!!! Δεν ήξερες. Δεν ρώταγες πριν τα κάνεις μπάχαλο όλα Έλατε να συμμαζέψετε τώρα. Νούμερα», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά.

Ληστεία 🤣ποδαρικό για καλή χρονιά!! 🤣Που πας ρε Καραμήτρο? Δεν υπάρχει τίποτα να κλέψεις βλαμμένε!!! Δεν ήξερες. Δεν ρώταγες πριν τα κάνεις μπάχαλο ολα?😠 Έλατε να συμαζέψετε τώρα. Νούμερα ☹️😠

Posted by Mary Miliaresi Alfa on Wednesday, January 4, 2023

Το περιστατικό αυτό παρουσιάστηκε και στην εκπομπή του Πρωινού στο κανάλι του ΑΝΤ1 λίγο αργότερα, όπου δόθηκε και όλο το παρασκήνιο αναλυτικά.