«Έκανα δύο και τρεις δουλειές τον χρόνο, επίδομα δεν έχω πάρει» - Ξέσπασε ο Κώστας Φραγκολιάς στον αέρα του Happy Day

Η απάντησή του στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έκανα δύο και τρεις δουλειές τον χρόνο, επίδομα δεν έχω πάρει» - Ξέσπασε ο Κώστας Φραγκολιάς στον αέρα του Happy Day

Την Τετάρτη 4/1 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, πραγματοποιήθηκε μία συζήτηση με τους δημοσιογράφους του πάνελ σχετικά με τα επιδόματα και η άποψη του Κώστα Φραγκολιά σχολιάστηκε αρκετά έντονα στα social media μετά το τέλος της εκπομπής.

Είναι γνωστό πως όποτε οι τηλεθεατές αισθάνονται έντονη δυσαρέσκεια την εκφράζουν όπως μπορούν και έτσι προσπαθούν να ανοίξουν συζητήσεις για σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία γενικότερα. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο πανελίστας εκτίθεται (δείτε εδώ τι συνέβη όταν άφησε το μικρόφωνό του ανοιχτό).

«Στενοχωριέμαι με όσα ακούω. Δείτε πόσο έχει η κιλοβατώρα στην Ευρώπη και πόσο στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση πρέπει να κατεβάσει τον φόρο. Δεν παίρνω επιδόματα, να κόψουν τα επιδόματα… 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι γιατί παίρνουν τα επιδόματα, να πάνε να δουλέψουν. Δεν παίρνω επιδόματα, Τίνα μου (Μεσσαροπούλου). Να κόψουν τα επιδόματα, που έχουμε γίνει μια χώρα, όλη ανεργία… 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι, γιατί παίρνουν τα επιδόματα. Να πάνε να δουλέψουν. Αν κόψουν τα επιδόματα, θα πάνε να δουλέψουν», είχε πει χαρακτηριστικά.

Το ξέσπασμα του Κώστα Φραγκολιά στον αέρα του Happy Day

Την Πέμπτη 5/1, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή διάβασε μερικά από τα σχόλια που έγιναν προς το πρόσωπο του ίδιου και τον ρώτησε εάν θέλει να απαντήσει δημόσια για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Να κάτσω εγώ να πω αν έχω δουλέψει και τι ένσημα έχω και σε ποιους… Ας ψάξουν να τα βρούνε. Να απαντήσω στο ατσαλάκωτο μπλουζάκι ή στη σιδερωμένη αρκουδίτσα; Σε ποιον να απαντήσω;

Ευχαριστώ αυτούς που απευθύνθηκαν προσωπικά στον λογαριασμό μου στο Instagram και είχαμε μία πολύ ωραία συζήτηση… Και με όσους διαφώνησα. Και με τους περισσότερους, το 99% καταλήξαμε μαζί κάπου. Ευχαριστώ για την ωραία και όμορφη προσέγγιση. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω τίποτα», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Και τότε ο Κώστας Φραγκολιάς πρόσθεσε χωρίς να θέλει να δώσει παραπάνω έκταση: «Η αλήθεια μας παρεξηγείται πάντα. (…) Εγώ γιατί έκανα δύο και τρεις δουλειές τον χρόνο, πριν αρχίσω τα ταξίδια. Είχα και συγκάτοικο για να τα βγάζω πέρα, γιατί έβαλα; Εγώ επίδομα δεν έχω πάρει».