«Είναι παγκοσμίως άγνωστη» - Αδιανόητο κράξιμο του Παπανώτα στην Έλενα Γαλύφα

Δεν θεωρεί ότι έχει το ίδιο επίπεδο με...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι παγκοσμίως άγνωστη» - Αδιανόητο κράξιμο του Παπανώτα στην Έλενα Γαλύφα

Το πρωί της Πέμπτης 5/1 ξεκίνησε η συζήτηση στο Happy Day του ALPHA για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, My Style Rocks, για το οποίο έγινε και η επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το ποιος θα το παρουσιάζει, αλλά και ποιοι θα είναι οι τρεις κριτές που θα βρίσκονται στην επιτροπή.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της κουβέντας των δημοσιογράφων του πάνελ, αναφέρθηκε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η γυναίκα που ο τηλεοπτικός σταθμός επιθυμούσε να έχει δίπλα του, ωστόσο επειδή η συμφωνία δεν ήταν ακόμη γνωστή, υπήρχε η πιθανότητα το σχέδιο αυτό να ναυαγήσει και γι' αυτό υπήρχε ως ανοιχτό ενδεχόμενο να πάρει την θέση της η Έλενα Γαλύφα, την οποία είδαμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση φέτος μέσα από το GNTM.

Το "κράξιμο" του Δημήτρη Παπανώτα για την Έλενα Γαλύφα

Το δεύτερο αυτό σενάριο, βέβαια, δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος ξέσπασε στον αέρα λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν να βάζουν αυτά τα δύο πρόσωπα στο ίδιο σακί, διότι η δεύτερη για εκείνον είναι εντελώς άγνωστη.

«Πες μου τώρα... Εάν ήμουν, λοιπόν, ο μάνατζερ θα της έλεγα (της Ηλιάνας Παπαγεωργίου), αφού η δεύτερη είναι η Έλενα Γαλύφα, ας πάει η Έλενα Γαλύφα, η παγκοσμίως άγνωστη. Είναι δυνατόν να βάλεις τώρα την Ηλιάνα δίπλα από την Έλενα; Τι να πω, ρε παιδιά», είπε χαρακτηριστικά και έδειξε με τα χέρια του την διαφορά του επιπέδου, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως δεν γίνεται να θεωρεί κανείς πως είναι ίδια η θέση ενός πρωτοεμφανιζόμενου με ενός ανθρώπου που έχει πορεία στον χώρο.