«Με τις υποχρεώσεις, τα παιδιά και το σπίτι δεν μπορώ να...» - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό μας

Το ξεκαθάρισε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με τις υποχρεώσεις, τα παιδιά και το σπίτι δεν μπορώ να...» - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό μας

Μια σημαντική ανακοίνωση έκανε η Φαίη Σκορδά στο πλατό του Πρωινού μας στον ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και μέσα από την εκπομπή της για ένα θέμα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα και έχει συζητηθεί πολύ έντονα.

Μάλιστα για το λόγο αυτό βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι (που μίλησε για την τηλεθέαση και την ανθρωποφαγία).

«Φαντάζομαι ότι υπάρχουν και άλλες προτάσεις, υπάρχουν και άλλες λύσεις, αν όμως θεωρούν ότι πρέπει να είμαι εκεί θα είμαι εκεί και το λέω για πρώτη φορά εδώ χωρίς να το έχω πει καν στα στελέχη. Δεν θα μπορούσα να πω όχι στο κανάλι που τώρα ξεκινάω και θεωρώ πως στις δουλειές αυτό πρέπει να γίνεται. Απλώς είναι θέμα χρόνων και επιλογών, δεν το έχω κάνει ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της Σκορδά στο Πρωινό μας

Σήμερα 5/1 λοιπόν, η Φαίη Σκορδά θέλησε να μιλήσει για το The Voice (δείτε την ανακοίνωση μετά την αποχώρηση του Λιανού) και την παρουσίαση των live και μέσα από το Πρωινό μας, εξηγώντας τι ακριβώς έχει ειπωθεί.

«Ό,τι είχα να πω, το είπα στον Νίκο Μουτσινά. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, γιατί δεν υπάρχει να πω κάτι παραπάνω. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που επαγγελματικά θέλω να κάνω ένα πράγμα, αυτό που αγαπώ πολύ και είναι το Πρωινό. Το λέω τα τελευταία 15 χρόνια, τα προηγούμενα πέντε δεν μου γίνονταν προτάσεις για βραδινό.

Τα τελευταία χρόνια για συγκεκριμένους λόγους, επαγγελματικούς αλλά κυρίως προσωπικούς, με τις υποχρεώσεις μου, με τα παιδιά και με το σπίτι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω. Επίσης, αγχώνομαι πάρα πολύ, θέλω να είμαι εκεί. Δεν θεωρώ ότι ο παρουσιαστής πηγαίνει και φεύγει. Χρειάζεται να μπεις μέσα στο παιχνίδι να γνωρίσεις με την παραγωγή.

Είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί λίγο παραδοσιακά σε αυτό το κομμάτι της παρουσίασης, θέλω να έχω τον έλεγχο. Χρειάζεται να αφιερωθείς και χρόνο… Κάποια στιγμή, όχι σύντομα, θα κάνω κάτι διαφορετικό επαγγελματικά. Από την άλλη, είμαι σε ένα κανάλι που εκτιμώ πολύ αλλά και τη στήριξή τους. Είμαι ένας άνθρωπος που δε θα χαλάσει χατίρι σε έναν άνθρωπο που μου δίνει 10. Αν υπάρχει λοιπόν αυτή η σκέψη έντονα, δεν θα χαλάσω χατίρι», είπε η Φαίη Σκορδά.