«Ήταν λίγο απολογητικό...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τις επιθέσεις που δέχθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς

Οι δηλώσεις του σχολιάστηκαν πολύ έντονα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήταν λίγο απολογητικό...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τις επιθέσεις που δέχθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς

Ο Κώστας Φραγκολιάς την Τετάρτη 4/1 προχώρησε σε ορισμένες δηλώσεις σχετικά με τα επιδόματα που παραχωρεί το κράτος, οι οποίες προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και "επιθέσεις" στον ίδιο μέσα από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Στενοχωριέμαι με όσα ακούω. Δείτε πόσο έχει η κιλοβατώρα στην Ευρώπη και πόσο στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση πρέπει να κατεβάσει τον φόρο. Δεν παίρνω επιδόματα, να κόψουν τα επιδόματα… 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι γιατί παίρνουν τα επιδόματα, να πάνε να δουλέψουν. Δεν παίρνω επιδόματα, Τίνα μου (Μεσσαροπούλου). Να κόψουν τα επιδόματα, που έχουμε γίνει μια χώρα, όλη ανεργία… 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι, γιατί παίρνουν τα επιδόματα. Να πάνε να δουλέψουν. Αν κόψουν τα επιδόματα, θα πάνε να δουλέψουν», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στον Κώστα Φραγκολιά

Το πρωί της Πέμπτης 5/1, μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να απαντήσει στα σχόλια που δέχθηκε (δείτε εδώ τι είπε), με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να αντιδράσει η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού μας την ίδια ημέρα. Η παρουσιάστρια, δηλαδή, θεωρεί πως δεν εκφράστηκε με τον τρόπο που έπρεπε και πως θα έπρεπε να προσέχει γενικότερα τον τρόπο που εκφράζεται μιλώντας για τέτοια θέματα που αφορούν τόσο κόσμο.

«Ο Κ. Φραγκολιάς είπε να μειώσουν τους φόρους και του λέει η Τίνα Μεσσαροπούλου τους παίρνουν τους φόρους για να δίνουν επιδόματα και λέει ότι δεν έχει πάρει κανένα επίδομα. Παίρνει κάθε μήνα επίδομα στη ΔΕΗ του ή σε όποια εταιρία χρησιμοποιεί. Να προσέχουμε γενικά τι λέμε. Όλοι παίρνουμε μια ενίσχυση δίκαιη ή άδικη, σωστή ή λάθος», είπε αρχικά ο Άγγελος Βουράκης αναφέροντας συγκεκριμένα ότι χρειάζεται να έχει μελετήσει κάποιος ένα θέμα για να εκφέρει άποψη.

Και η Φαίη Σκορδά τότε πρόσθεσε: «Δεν λες την άποψή σου για ένα τόσο γενικό θέμα βάσει δικών σου εμπειριών κι επειδή εγώ έκανα τρεις δουλειές, για αυτό το λόγο θα πρέπει να το κάνουν όλοι. Ήταν λίγο απολογητικό. Είναι άλλο να έχω μια θέση για το πως πρέπει να είναι σωστά τα πράγματα και τι πιστεύω για τα επιδόματα, τους νέους, τους πτυχιούχους και το εργασιακό περιβάλλον κι άλλο τι έχει κάνει ο καθένας μας. Δεν είναι αυτό το μέτρο σύγκρισης».

«Τα νέα παιδιά είναι σε απελπισία. Δεν βρίσκουν δουλειά, φεύγουν στο εξωτερικό και δουλεύουν υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Σε αυτά τα παιδιά σκύβεις από πάνω και τα βοηθάς, δεν τα κρίνεις τόσο αυστηρά», κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη.