Περιμένει να γεννήσει από μέρα σε μέρα - "Το έριξε" στο τραγούδι η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Περιμένει να γεννήσει από μέρα σε μέρα -

Η Ιωάννα Τούνη περιμένει από μέρα σε μέρα να γεννήσει το πρώτο της παιδί. Όσο κι αν δεν θέλει να το περάσει μόνη της, καθώς ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, βρίσκεται στην Αθήνα λόγω σοβαρού προβλήματος, ενώ εκείνη είναι στην Θεσσαλονίκη, ανυπομονεί να γνωρίσει το μικρό αγοράκι που κρύβεται στην κοιλίτσα της.

Μέχρι, όμως, να συμβεί αυτό η ίδια προσπαθεί να το απολαμβάνει στο έπακρο και έτσι συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Τις προάλλες επισκέφθηκε και τον γυναικολόγο της, όπου είδε το πρόσωπο του μπέμπη της μέσα από τον υπέρηχο, αλλά την Πέμπτη 5/1 την παραμονή των Θεοφανίων όπου τα μικρά παιδιά λένε τα κάλαντα, η ίδια έμεινε σπίτι και περίμενε να της χτυπήσουν την πόρτα για να της τραγουδήσουν.

Η Ιωάννα Τούνη τραγουδά και δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει

Άρχισε εν τέλει να τραγουδάει εκείνη, ωστόσο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φανερώνοντας πως η διάθεσή της είναι πολύ καλή και, μάλιστα, δείχνει να είναι αρκετά ενθουσιασμένη. Το είπε άλλωστε και εκείνη, αλλά και το χαμόγελό της μιλάει από μόνο του.

Στη συνέχεια, δημοσίευσε και μία φωτογραφία της με την φουσκωμένη κοιλίτσα μπροστά από τον καθρέφτη ζητώντας από το μωρό της να ετοιμαστεί και να πάρει την απόφαση να βγει από εκεί μέσα: «Βγες ρε μπέμπη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ιωάννα Τούνη εγκυμοσύνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Τις προάλλες ανέβασε άλλο ένα βίντεο στην πλατφόρμα του Tik Tok, δείχνοντας την μεγαλύτερη αλλαγή στην ζωή της, αλλά και στο σώμα της που συνέβη μέσα στο 2022. Δεν είναι άλλη από την εγκυμοσύνης της προφανώς, αλλά είναι συγκλονιστικό το γεγονός πως από την φλατ επίπεδη κοιλιά με κοιλιακούς "φέτες", πλέον έχει στρογγυλέψει και της ταιριάζει πολύ.