«Παρασκευή βράδυ έκλεισα τη συμφωνία...» - Τι συνέβη με την Μπέττυ Μαγγίρα και το ΣΚΑΪ λίγο πριν ξεκινήσει το My Style Rocks

Η άγνωστη συνθήκη που αποκάλυψε στον αέρα του OPEN

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Παρασκευή βράδυ έκλεισα τη συμφωνία...» - Τι συνέβη με την Μπέττυ Μαγγίρα και το ΣΚΑΪ λίγο πριν ξεκινήσει το My Style Rocks

Τα νέα είναι γνωστά εδώ και καιρό για την παρουσίαση του My Style Rocks από την Κατερίνα Καραβάτου (δείτε εδώ την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ), ωστόσο ακόμα δεν είχαν κλείσει οι θέσεις της κριτικής επιτροπής. Όλες οι εκπομπές, λοιπόν, άρχισαν να συζητούν ποια μπορεί να είναι τα ονόματα των ανθρώπων που θα συμμετέχουν φέτος σε αυτή τη θέση και το "Ποιος είναι Πρωινιάτικα" του OPEN δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, ωστόσο, μιλώντας για το σόου μόδας προχώρησε σε μία αποκάλυψη για μία άγνωστη συμφωνία που είχε κάνει η ίδια με την παραγωγή. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως είχε προχωρήσει σε συμφωνία μαζί τους για να βρίσκεται στο παιχνίδι, αλλά όλα ανατράπηκαν την τελευταία στιγμή.

Η άγνωστη συμφωνία της Μπέττυ Μαγγίρα με το ΣΚΑΪ για το My Style Rocks

«Ανανέωση θα δούμε και στο My Style Rocks, όπως κάθε χρόνο. Πώς γίνεται αυτό το πρότζεκτ πάντα τελευταία στιγμή να υπάρχουν αναποδιές. Εγώ θέλω να σας πω, Παρασκευή είχα κλείσει την συμφωνία, Δευτέρα είχα γύρισμα. Παρασκευή βράδυ έκλεισα τη συμφωνία, να επαναλάβω. Και μάλιστα, επειδή υπήρξε ένα πρόβλημα που έπρεπε να λυθεί, έπρεπε να τους απαντήσω Σάββατο αν μπορώ για Δευτέρα γύρισμα. Πάντα τελευταία στιγμή κάτι γίνεται με το My Style Rocks», είπε αρχικά.

Και επειδή οι συνάδελφοί της άρχισαν να απορούν εκείνη κατέρριψε το ενδεχόμενο να μην τους έκανε, λέγοντας: «Με θέλανε, εγώ είχα κάποιο θέμα που έπρεπε να επιλυθεί».

Παρόλα αυτά, λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκαν και επίσημα τα τελικά πρόσωπα της επιτροπής (δείτε τα εδώ).