Η απάντηση μετά την κίνηση της Βίσση στον Μπισμπίκη - Το πρόσωπο που έστειλε η Βανδή στο μαγαζί που τραγουδάει η Άννα

Πολλά τα πήγαινε - έλα στα μπουζούκια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η απάντηση μετά την κίνηση της Βίσση στον Μπισμπίκη - Το πρόσωπο που έστειλε η Βανδή στο μαγαζί που τραγουδάει η Άννα

Στο χώρο της showbiz έχουμε δει να υπάρχουν στον αέρα πολλές κόντρες άλλες υπαρκτές και άλλες στη φαντασία του κοινού, με μία από αυτές να είναι αυτή, που για χρόνια συνέδεε την Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή.

Οι δύο κυρίες του ελληνικού τραγουδιού έχουν φροντίσει να διαψεύσουν αυτήν την κόντρα, ωστόσο μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του Φοίβου αποκαλύφθηκαν πολλά.

«Είχε πάει να γίνει κάποια στιγμή το Φοίβος – Άννα αλλά δεν έγινε ποτέ γιατί θεώρησα ότι θα στεναχωρούσα πολύ τη Δέσποινα. Με τη Δέσποινα δεν ήμουν απλώς ο παραγωγός και συνθέτης της, αλλά, ήμουν και φίλος της και δε θα ήθελα ποτέ να στεναχωρήσω τη φίλη μου. Βάζω πάντα τη φιλία πάνω από τη δουλειά. Θα μπορούσε λοιπόν να έχει συμβεί αλλά, δε συνέβη. Τώρα θα συνεργαζόμουν με μεγάλη χαρά με την Άννα», είχε πει ο Φοίβος.

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα όντως βλέπουμε Άννα και Δέσποινα να έχουν αφήσει πίσω τους ό,τι και αν είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους και αυτό επιβεβαιώθηκε με την έξοδο, που έκανε η Βίσση στην Δέσποινα μαζί με την κόρη της.

Μάλιστα, η Βανδή ως καλή οικοδέσποινα ανέβασε τη συνάδελφο της στην πίστα και μέσα από φωτογραφίες του Youweekly.gr, την υπόλοιπη βραδιά είδαμε την Άννα Βίσση να διασκεδάζει μαζί και το Βασίλη Μπισμπίκη, με μία κίνηση να κάνει αίσθηση (δείτε την εδώ).

Η βραδινή έξοδος της Μελίνας Νικολαϊδη στην Άννα Βίσση

Η αγαπημένη Άννα Βίσση δεν έχει απαντήσει σε κάτι από τα παραπάνω και έτσι συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις της και πιο αναλυτικά, το βράδυ της Τετάρτης 4/1 η Μελίνα Νικολαϊδη, την επισκέφτηκε στο κέντρο, που εμφανίζεται.

Χωρίς τη μαμά της πήγε στο μαγαζί η νεαρή κοπέλα και μέσα από αναρτήσεις της στο instagram την επόμενη (5/1) την είδαμε να περνάει πολύ όμορφα, απολαμβάνοντας επιτυχίες της Βίσση.

Μελίνα Νικολάιδη
melina.nikolaidi - instagram