Της συνέβη πάνω στη σκηνή - Ανησυχία με την υγεία της Αdele

Σε δύσκολη θέση η τραγουδίστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
adele - instagram
adele - instagram

Η διεθνώς αγαπημένη στο κοινό τραγουδίστρια Adele απασχολεί όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τη δράση της στο τραγούδι, καθώς έχε πει πολύ μεγάλες επιτυχίες και αντίστοιχα τα τραγούδια της έχουν γίνει πολύ μεγάλες επιτυχίες (δείτε εδώ τη μαγική δίαιτα, που ακολούθησε για να χάσει βάρος).

Η τραγουδίστρια πέραν από το καλλιτεχνικό κομμάτι απασχόλησε ιδιαίτερα τον τύπο και μέσα από την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, αφού έχασε αρκετά κιλά, με την ίδια να σχολιάζει ακομπλεξάριστα το όλο θέμα:

«Ένιωσα απαίσια για κάποιους ανθρώπους που στεναχωρήθηκαν. Κάποιοι από αυτούς ήταν νέοι, κάπου στα 15. Υπήρξαν άνθρωποι που αισθάνθηκαν πολύ προδομένοι από εμένα. Είπαν: ”Α, υποκύπτει στην πίεση”, κάτι που με ενόχλησε πραγματικά. Γιατί δεν μου κρατάει κανείς το χέρι το βράδυ, στις 4 τα ξημερώματα όταν κλαίω και η καρδιά μου κοντεύει να σπάσει από το άγχος μου και χρειάζομαι εκτόνωση και πράγματα όπως είναι η άσκηση».

«100% η άσκηση μου έδωσε συγκέντρωση και τρόπο να εκτονώσω την ενέργειά μου -καλή ή κακή- και με έκανε να νιώθω ότι γινόμουν πιο δυνατή ψυχικά με το να γίνομαι πιο δυνατή σωματικά. Δεν πιέζω πια τον εαυτό μου σε καταστάσεις που με εξαντλούν. Απομακρύνομαι από αυτές. Επιλέγω ανθρώπους πολύ προσεχτικά στη ζωή μου πλέον».

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Adele

Οι εμφανίσεις της φυσικά και συνεχίζονται ωστόσο μέσα από το περιοδικό Cosmpolitan έγινε γνωστό, πως η Adele ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένη στην συναυλία, που έδωσε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Πιο αναλυτικά, ενώ κινούταν με μια σχετική δυσκολία στη σκηνή αποκάλυψε στο κοινό της πως: «Πρέπει να περπατώ αυτές τις μέρες σιγά σιγά καθώς έχω πολύ έντονη ισχιαλγία».

Αντέλ
adele - instagram

TAGS